|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Peeling Hydracid Sp SVR warto???
Zastanawiam się nad zakupem tego peelingu,mam cerę mieszaną nieco zanieczyszczoną,ostatnio w fatalnym stanie,szukam czegoś co szybko poprawi jej kondycję.
Czy któraś z Was stosowała ten peeling? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peeling Hydracid Sp SVR warto???
Oj, warto! używam go prawie od trzech lat i sądzę, że lepszego nie ma. Teraz zrobiła sobie przerwę i stosuję Flavo C ale z pewnością do niego wrócę. Jest bardzo skuteczny i naprawdę delikatny mimo wysokiego stężenia. To taka słabsza alternatywa dla zabiegów gabinetowych. Regularnie stosowany pięknie wygładza i rozjaśnia twarz. Nie zauwazyłam, żeby fotouczulał. Ładnie pachnie i jest wydajny. MAm cerę mieszaną i kilka lat temu miałam z nią problemy. Poszłam najpierw na Glyco Peel do gabinetu i po skończeniu zabiegów lekarka doradziła mi ten preparat na podtrzymanie efektu. Do dzisiaj jestem za to wdzięczna. Kwasy hartują ponadto cerę. Moja reagowała poczatkowo w niektórych miejscach w dość widoczny sposób. Potem już właściwie w ogóle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.