|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
pazurki po ciązy...
Witam! nie wiem czy jest podobny watek, jesli tak to przepraszam, ale nie mam czasu poszukac bo mam malenką dzidzie
No własnie jestem 2mce po porodzie, przed ciązą miłam łamliwe rozwdajajace sie paurki, w ciazy minęło a teraz zaczynają juz znowu sie rozdwajac. Jestem swiadoma ze to sprawa hormonów, ale czy jest jakis sposób aby ten proces zatrzymac i wzmocnic pazurki? czekam na odpowiedz za która z góry dziekuje.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pazurki po ciązy...
Katesiu jak maluszek?
![]() moj wlasnie na rekach wiec krotko: NIE PRZESTAWAJ BRAC WITAMIN! (prenatal, faminatal czy co tam bralas) poza tym chyba niewiele mozesz zrobic - podczas karmienia wlosy, paznokcie sie oslabiaja. zaopatrz sie w odzywke, moze jakis skrzyp polny. ja moje pazurki opancerzylam zelem inaczej schodzilyby platami.tyle ode mnie, moze ktos madry cos doda |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Hormony , hormonami - póki co, nic chyba z ich "burzą" nie zrobisz więc musisz wybitnie dbać o pazurki!!! Przejrzyj wątki poświecone pielęgnacji - dziewczyny mnostwo już pisały o domowych sposobach i przeróznych preparatach utwardzających.
) po prostu zażeluj pazurki lub nałóż króciutkie tipsiki |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

inaczej schodzilyby platami.