|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
W poszukiwaniu inspiracji dla pamiętnej chwili.
Przejdę od razu do rzeczy, planuję związać się z dziewczyną z tej okazji chcę zorganizować miły wieczór i w pewnej jego części zadać to pytanie. Nie są to zaręczyny, ale oboje jesteśmy z tego rodzaju ludzi że lubimy takie obrządki, aby pewne rzeczy były powiedziane i jasne.
Mieszkam w dużym mieście więc każda z atrakcji powinna się tutaj znaleźć. Częścią tego wieczoru będzie na pewno wizyta w restauracji, jednak zależnie od reszty nie wiem jeszcze jaka będzie kolejność. Wiem, kino, teatr, spacery, może jakieś kręgle itd. Piszę bo liczę że ktoś z was może widział gdzieś kiedyś lub spotkał się czytając jakieś opowiadanie jakąś bardzo romantyczną wersję takiej sytuacji? Jakiś błyskotliwy i niecodzienny pomysł? Chciałbym raczej uniknąć organizowania czegokolwiek w mieszkaniu. Dzięki za wszelkie merytoryczne wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W poszukiwaniu inspiracji dla pamiętnej chwili.
Idźcie na bungee, spytaj ją przed skokiem, a potem razem przytuleni skoczcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może jakiś escape room, jeśli macie coś podobnego w mieście? To zawsze fajna zabawa, zwłaszcza jeśli ktoś jeszcze w takim miejscu nie był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pomysł z skokiem niezły, przeszedł mi przez myśl escape room ale jedno i drugie nie pasuje mi jakoś do obrazu tego wieczoru jaki sobie wyobrażam.
Ale faktem jest, takie emocje to na pewno coś niezapomnianego. Chodzi mi raczej o coś stricte romantycznego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że mój pomysł jest bardzo romantyczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Inspirowane sceną z tureckiego serialu
![]() Wybierz datę tego magicznego dnia. Potem stwórz kalendarz ścienny, taki gdzie się wydziera karteczki każdego dnia. I cały kalendarz ma się składać tylko i wyłącznie z karteczek z Waszą datą oficjalnego zadeklarowania się jako para ![]() Czyli, że od tej pory, każdy dzień będzie dla Was wyjątkowy i romantyczny, bo każdego dnia będziecie świętować Waszą miłość ![]() Możesz spokojnie zrobić to na komputerze, wydrukować, skserować i skleić. Można to naprawdę fajnie zorganizować. Kręgle to nic szczególnego. Skok na bungee, nie każdy ma odwagę skoczyć, ale emocje niezapomniane ![]() Zależy czy masz romantyczną, czy szaloną dziewczynę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
W sumie to z grubsza tak, o to właśnie chodzi
![]() Pomysł z kalendarzem interesujący, ale chyba nie wykorzystam go teraz, zachowam na później. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł proszę pisać, zaglądam tutaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja bym postawila na kolacje, kwiaty.
Romantyczny moze byc wypad do SPA, jakis bajerancki pokoj w hotelu z jacuzzi, rejs po rzece/morzu, piknik na plazy itp., ale na pewne rzeczy jest obecnie za zimno, a inne moga byc zbyt "intymne" lub jednoznaczne, jak na tak krotka znajomosc. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Rejs po rzece to fajny pomysł.
Może idźcie zwiedzić jakiś zamek i zapytaj ją na szczycie wieży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.