|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
On ;)
Witam wizażanki, może to gupie jak na moj wiek, ale mam problem. Jestem już od dłuzszego czasu sama i chciałabym cos zmienić. Pracuję w centrum handlowym.. Wpadl mi w oko jeden chłopak pracujący na jednym małym stoisku.. jesteśmy jedynie na czesc, ale to dlatego, ze po prostu widzielismy się juz niejednokrotnie.. Chcialabym isc z nie wiem, na piwo.. zagadać.. Mam swoje lata, ale jeżeli chodzi o takie rzeczy to totalnie mnie zacina.;P Któraś ma jakiś pomysl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mad lad
|
Dot.: On ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mysslisz, ze to takie proste? i czy nie jest zbyt bezposrednie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mad lad
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może macie racje. Tylko po prostu boje się, że się zblaznie ale w sumie goście są mało domyślni, wiec nie da się inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przecież nie proponujesz mu małżeństwa - ot, koleżeńska kawa/piwo i nic więcej, jak się będzie rozmowa kleiła to się umówicie znowu a jak nie to po prostu będziecie sobie dalej mówić "cześć" mijając się w pracy
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no fakt macie racje, tylko kurde nie wiem jak to rozegrac, w jaki sposob to powiedziec.. bo co pojde i hej pojdziesz ze mna na kawe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Oj, żeby to faktycznie było takie proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Piwo jest lepsze niż kawa
![]() Po prostu podejdź i powiedz: "Cześć, wybierzemy się kiedyś na piwo po pracy?" Ja nigdy nie dostałem takiej propozycji od nieznajomej, ale byłbym zachwycony. Jak odpowie "Nie" - to trudno. Jak odpowie "OK, kiedyś możemy się wybrać..." - to wtedy czekasz aż zaproponuje termin, ale już się z tym nie przypominaj. Jak mu się "zapomni", to znaczy, że nie chce. Jeżeli jest wolny i mu się podobasz, to prawdopodobnie piwo, czy kawa, czy tam co innego będzie jeszcze tego samego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Jeżeli boisz się od razu wyskakiwać z propozycją, to zapoznaj się z nim najpierw. Widujecie się codziennie i jedyne co mówicie to 'cześć'..
![]() NAstępnym razem zatrzymaj się przy jego stanowisku i zagadaj. 'Cały czas się mijamy, a ja nadal nie wiem jak masz na imię...hej jestem kasia bla bla bla...jak długo tu pracujesz, bo ja... itp. itd., możesz też zapytać o coś związanego z tym co tam sprzedaje/robi i jakoś samo pójdzie.... ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
A ja, mimo, że jakaś strachliwa nie jestem, nie waliłabym z takiej grubej rury do chłopaka, którego KOMPLETNIE NIE ZNAM. Oni ze sobą nigdy nie zamienili nawet dwóch słów. Lepiej chyba wybadać teren niż iść na randke, która może okazać się totalną klapą z facetem którego później musi widywać codziennie w budynku w którym pracuje ![]() Albo facet może być zajęty i tez trochę niezręcznie może wyjść. Po co celowo narażać się na takie sytuacje skoro można 'wybadać grunt'? ![]() Edytowane przez lolita96 Czas edycji: 2016-10-20 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Może się okazać, że koleś otworzy buzie i cały czar pryśnie po 2 zdaniach więc lepiej nie ładować się od razu we wspólne wyjście, bo jeszcze się zgodzi i będzie draka :P Zagadaj, nawiąż do pracy, chwila rozmowy o dupie maryni i beziesz wiedziec czy w ogole łapiecie dobry kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ale mam ochote na kawe , masz ochote tez? / wyskoczysz ze mna ?
Potowarzyszy mi ? :P Najlepiej to prosto z mostu cos walnac. Kiedys pamiętam jak jedna widziala ze paliłem i ktoregos razu zmierzala na papieroska i zagadala czy ide z nia zapalić ![]() Można? można
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.