|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
seks jednorazowy - Prawiczek ?
Cześć. Miesiąc temu minęło 25 rok życia, 3 lata temu odbyłem pierwszy i ostatni stosunek płciowy.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seks jednorazowy - Prawiczek ?
A na randki chodzisz?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie uważam że takowa agencja rozwiąże Twój problem . Bo to sztuczna bez uczuciowa miłość. Zależy jak podchodzisz do tego wyboru. Ja skorzystałem raz i ostatni, bo miałem wielkie wyrzuty sumienia na następny dzień. Czasem cierpliwosc popłaca.Wiec warto znalezc sobie coś co zastąpi Ci te złe mysli na ten czas. Hobby ,pasja itp. Wszystko ma swoj czas. Pozdro
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Randki rzadko, raczej wstępnie umawiam się na luźne spotkania. Randki to zwykle stres, że coś się źle zrobi.
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
pozdrawiam również
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego temat nazwales "prawiczek" skoro nim nie jesteś?
Powiem Ci, ze albo weźmiesz się w garść i zaczniesz robic tak by trafiać na kobiety, może zmienisz swój wygląd albo ewentualnie idz na prostytutki pod warunkiem ze lubisz takie rzeczy. Często rozchodzi się o wygląd-ubior,ruchy ciala i zapach. Nawet spojrzenie może być zabójcze. Ostatnio jedna kobieta w sklepie zerkala na mnie i zjadaliśmy się wzrokiem, można ? można ![]() Podejdz do tego tak ze nie masz nic do stracenia a jak nie potrafisz się usmiechnac na zawolanie do kobiety to przypomnij sobie jakas smieszna scene z filmu (u mnie zawsze działa)
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U samic jest inny przelicznik? Ale jesteś świadom, że to będzie jednorazowa akcja? I co potem? Znów posucha? Może spróbuj znaleźć coś bardziej stałego. Bardziej się opłaci (moim zdaniem) xD Edit: i też nie czaję tego prawiczka ![]()
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jedź do Amsterdamu
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A masz kase? Jak tak to uderzaj |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ale jaki to ma sens?
Jedna transakcja zaspokoi Cię na ten jeden, konkretny dzień. I co dalej? Będziesz regularnie kupował zaspokojenie? Nie sądzę, abyś czuł się z tym dobrze, nawet przez sam fakt, że musisz za to zapłacić a dla kobiety jesteś TYLKO klientem. Pamiętaj, że ona obcowała z tabunem innych mężczyzn, więc nawet jak się zdecydujesz, to zachowaj ten seks "uproszczony" aby dotykiem wydzielin, skóry itd nie zarazić się chorobami wenerycznymi i dermatologicznymi. Zdecydowanie lepiej zaszaleć w pełnej bliskości wraz ze wszystkimi formami seksu z osobą zaufaną... a nie z taką, która lizała/dotykała i wkładała wszędzie setki penisów. Szanuj swoje zdrowie, to podstawa. W razie gdybyś jednak kupił taką usługę, to zanim wejdziesz w związek (bez względu na to czy zataisz przed swoją przyszłą partnerką fakt prostytucji) to zrób badania na choroby weneryczne aby nie zarazić niczym SWOJEJ PRZYSZŁEJ DZIEWCZYNY. |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Mnie raz by tylko nakręcił i nim bym zdążył się ubrać znów bym miał ochotę
Więc nie wiem czy gra warta zachodu i kasy.
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Nie każdy nadaje się żeby chodzić do prostytutki. Ja też jeszcze nie uprawiałem seksu, ba nawet nie całowałem się a mam 26 lat
Myślałem żeby nie skorzystać z usług prostytutki ale myślę że by mi nawet nie stanął. Ja potrzebuje choć minimum uczucia i jakiejś chemi, a tego obca pani którą znam kilka minut nie zapewni.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Nie sądzę, żeby agencja rozwiązała Twój problem
Moja koleżanka miała wiele łóżkowych facetów i co z tego... nadal szukała... weź się zaloguj na jakimś portalu randkowym i działaj Znam wiele par (już po ślubie), którzy się na takich portalach odnaleźli ) Powodzenia!
|
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Miała wielu łóżkowych facetów ? czyżby chciała pobić rekord, czy traktuje ilość i sam seks jako sport ? :O
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Josh911 2016-10-14 13:23:50
Miała wielu łóżkowych facetów ? czyżby chciała pobić rekord, czy traktuje ilość i sam seks jako sport ? :O Myślała może że tą drogą kogoś znajdzie... Nie mam pojęcia xP
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Wy tak serio czy to jakies wparcie dla zalozyciela tematu, ze jesteście prawiczkami ?
Serio im dalej w las tym będzie ciężej a im dalej w las tym dluzsza reczna robota. A tym potem będą problemy na tle stania, dojścia itp
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
serio a co e tym dziwnego? nie wszyscy mieli szansę na sex w związku
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

pozdrawiam również