|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak sobie wybić go z głowy ?
Chce jak najkrócej opisać "sprawę". Mam ponad dwadzieścia lat i w swoim życiu spotykałam się już z kilkoma facetami. Zawsze byłam konkretna, nikogo nie manipulowałam, nie stosowałam gierek, ale rzadko interesował mnie ktoś na tyle żebym chciała się związać. Na początku znajomości zazwyczaj jestem zdystansowana, ale.... Moim problemem jest chłopak z którym spotkałam się kilka razy, pisaliśmy ze sobą, ale nic z tego nie wyszło. Wina jest po obu stronach, ale ja nie potrafię przestać o nim myśleć. Strasznie mnie to dobija ponieważ on się juz z kimś spotyka, Ja rozumiem, ze nie każdy jest dla każdego, ale strasznie mnie boli, ze dla kogoś robi to czego nie robił dla mnie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak sobie wybić go z głowy ?
Ogranicz spotkania z nim i zajmij sie swoim hobby.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jak to mówią "co z oczu, to z serca"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Własnie staram się. Mam swoje hobby, swoich znajomych, staram się nie mysleć. ale za często go widuje. W sumie bezpośredniego kontaktu nie mamy od dwóch miesięcy, ale czesto widuje go w pracy lub z moimi znajomymi. Odnoszę wrażenie, ze specjalnie przy mnie porusza tematy związane z jego dziewczyną. Zawsze gdy jestem w pobliżu coś wspomina znajomym a to, ze byli tam siam i pierdziam. Ostatnio powiedział, ze najchętniej nie spuszczałby jej z oczy. Strasznie mnie to zabolało, nie wiem chemia mózgu chyba, serio. Zachowuje się jakbym nie miała innych problemów, ale pewnie cześć z was też to przechodziła. Nie hejtujcie mnie tylko. Wiem, ze to kwestia czasu, ale chciałabym, zeby już mi przeszło. Od tak, tak jak jemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
on tired little feet
|
Chodź na randki, zajmuj sobie czas, unikaj z nim spotkań. Przejdzie
![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a musisz stać i tego słuchać? Zawsze możesz odejść i pójść w inne miejsce - w pracy wystarczy to, ze masz co robić i tyle ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Och, doskonale wiem, z czym się zmagasz! (Właśnie borykam się z tym samym...)
I z doświadczenia wiem - najlepiej na niemyślenie pomaga absorbująca praca i dobrze zorganizowany czas wolny! Oraz, oczywiście, brak kontaktu. Gorzej, że nie wiem, jak radzić sobie z tymi momentami dnia, gdy nie mam możliwości zająć się czymś, bo np. prowadzę samochód. Ja np., gdy ogarnia mnie złość na tę całą sytuację, że nie potrafię wybić sobie gościa z głowy, obrzucam go w myślach wyzwiskami. Trochę pomaga ![]() W każdym razie jedno jest pewne - czas zadziała, tylko daj mu czas ![]() A jak masz ochotę popisać z kimś, kto w tym aktualnie siedzi, to pisz na priv ![]()
Komm in mein Boot ein Sturm kommt auf und es wird Nacht Edytowane przez mononoke Czas edycji: 2016-10-19 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Przechodzę przez coś podobnego, z tym, że ja Go nie widuję,ani nie mamy kontaktu od przeszło miesiąca... czekam naiwnie na jakikolwiek odzew.. Wiem, że niepotrzebnie, ponieważ, gdyby mu zależało to chociażby się waliło i paliło to poświęciłby mi chociaż odrobinę swojego "cennego" czasu, ale nieważne. Co do Ciebie to chyba obie potrzebujemy czasu,aby sobie ich raz na zawsze wybić z głowy. Musimy sobie uświadomić, że oni po prostu nie byli nas warci i jeszcze nie raz będą tego żałować, może nie za tydzień,miesiąc, ale kiedyś na pewno. Wiem, że nie jest łatwo wygrać z sercem nawet jeśli rozum walczy... Ja gdy znowu zaczynam o nim myśleć po prostu natychmiast staram się myśleć tylko o tym co złe, ile przez niego się nacierpiałam i napłakałam.. i wtedy zadaję sobie pytanie, czy rzeczywiście chciałabym być na dłuższą metę z człowiekiem, który sprawia mi przykrość?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.