|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
W czasie dzeszczu dzieci się nuuudząąąąą....
Nie o nudę co prawda chodzi ale o smutek, smuteczek, o takiego bluesa... w deszczowy dzień...
Jak sobie poprawiacie humory? Co robicie by się rozweselić?PZDR Natalia
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W czasie dzeszczu dzieci się nuuudząąąąą....
ja zjadłam dwa banany
podobno banany zawierają to samo co słońce (nie wiem co i jak... ale chodzi o to, że po bananie mamy lepszy humor) Naprawdę |
|
|
|
|
#3 |
|
Mrs Mrau
|
bez względu na to jaka ona jest,melancholijna czy energiczna to zawsze poprawia mi humor,bo słucham ukochanych kawałków |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie siedzę sobie przed komputerem, w nastroju bynajmniej nie rewelacyjnym i myślę o tym, żeby założyć wątek pt. "weźcie mnie dziewczyny pocieszcie, bo zwariuję" . A tu proszę.Ostatnio ciągle jestem w takim nastroju iście jesiennym i wręcz nałogowo w ramach terapii oglądam "przyjaciół"- dzięki bogu tvn 7 powtarza właśnie ten serial.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Hm.. sama nie wiem jak walczeę z takim smętnym bluesem oj na pewno dobra jest na to czekolada, ale e później idzie w bioderka to już inna sprawa podobnie pofaduchy z kumpelami przy ciepłej herbatce no i nie wiem co jeszcze..czasami jak mam dobry humorek to biegam po deszczu zawsze to ciekawiej pozdrawiam ciepluto i oby jak najmniej deszczowych dni było |
|
|
|
|
#6 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
oj to baaardzo poprawia humor!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Hejkum, kejku, Olo ratuj." Ja staram się czymś zająć, a kiedy nie mam nic od roboty zajmuję się sobą czytam zabawne książki ("Trzech panów w łódce, nie licząc psa", "Autostopen przez galaktykę" - dowolny tom itd itd itp)PZdr Natalia
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, zmykam na "Przyjaciół".Jak ominę moją dzisiejszą dawkę radości, to będzie krucho. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Co robicie by się rozweselić?

oj na pewno dobra jest na to czekolada, ale e później idzie w bioderka to już inna sprawa