|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
błagam o POMOC
może Wam się wydać że mój jest idiotyczny, ale jestem załamana
prosiłabym kogoś o ODPŁATNE (albo ja się jakoś odzwdzięcze, prześle jakieś książki, CIUCHY) ściągnęcie z internetu filmów. Chodzi o to że mam skolioze i zostało mi b.mało czasu do jej wyleczenia (kostnienie). Chodze na rehabil.ale to za mało. Za granicą jest peło filmików z ćwiczeniami na piłce taśmami i pilatesem, a u nas...pustka (a już nie mówie o tych na kręgosłu) związku że mam mało czasu, a za Chiny nie chcą mi siię ściągać te filmiki (trwa to już tydzień )proszę więc BArdzo Was o pomoc. MOże już któreś z nich MACIE, a jak nie to POLECAM też dla was te z piłką i thera band oto lista Możecie je znaleść w jakiś programach do ściągnięcia np.eMule I Bear share 1Stability Ball Workout+jest 2On the Ball Pilates Workout for Beginners+jest 3The Method - The Stability Ball Workout'jest 4On the Ball With Sara Ivanhoe: Yoga Workout for Beginners 5Mind Body Solutions for Lower Body Conditioning - Yoga / Balance Ball / Pilates 6Core Balance: Ball Pilates Level 1 7Superior Balance: Ball Pilates Level 4: Ball Pilates Level 4 8Pilates for Life: Pilates on the Ball 93-D Balance: Ball Pilates Level 3 10Pilates on the Go - On the Ball 11Yoga Ball Body Therapy System 12Pilates on the Go/Pilates on the Go on the Ball 13Eleonora Goya - Gym Ball (In Spanish) 14Healthy Living - Gym-Ball / Gym-Ball 15Stability Ball for Strength 16. On the Ball-Yoga for Beginners na kręgosłup pilates i inne 12Classical Stretch - The Esmonde Technique: Back Pain Relief Volume 1 / Stress Release 13. Mind Body Solutions for Lower Body Conditioning - Yoga / Balance Ball / Pilates 14. Pilates Core Power - Abdominals & Back 18. Flexibility & the Spine 19. Stott Pilates: Be Kind to Your Spine, Level 1 20Stott Pilates - Pain Free Posture Back 21Back to Fitness 22Kali Ray TriYoga - Free the Spine 23Yoga Wisdom for Back Pain & Tight Hips 24. Yoga Zone - Yoga for a Strong and Healthy Back 25. Backcare Yoga 26. Back Rx Dvd 27. Yoga, Vol. 3: For a Healthy Back and for Getting Well 28. Yoga for Scoliosis-zależy mi bardzo 29.Back Care Basics: A Doctor's Gentle Yoga... z taśmami Total Body Sculpting: Flex-Band Level 2 Sculpt & Tone: Flex-Band Level 1 Ultimate Body Sculpting: Flex-Band L3 Armchair Pilates Plus Flex-Band (includes Flex-Band) Sculpt & Tone: Flex-Band Level 1 w/green Flex-Band West Coast Pilates CORE Band I -- Essential Matwork with CORE Band West Coast Pilates CORE Band II -- Intensive Matwork West Coast Pilates CORE Band I - Essential Matwork Armchair Pilates Plus Flex-Band Na tych powyżej zależy mi baardzo 1Classical Pilates Technique - The Complete Mat Workout Series (Modified Basic / Basic / Intermediate / Advanced / Super Advanced) Combining Pilates & Yoga for Balance 6Stretching, The DVD 7. AM/PM Stretch for Health na tych też ale mniej ![]() Nie wiem nawet ile z ich jest na p2p, może tylko 5. Ale jeszcze raz proszę pomóżcie możecie pisać na maila XXXXXXXXXXXXXX , albo tu zapłacę za przegranie (ile proponujecie)i płyty i oczywiście przesyłkę albo mogę wam za to coś wysłać (książke -mam po angielsku) czy coś...proszę ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-02-16 o 12:14 Powód: przestępstwo |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: błagam o POMOC
Post łamie prawo polskie i międzynarodowe w zakresie praw autorskich i dystrybucyjnych filmów.
Następny taki post spowoduje doniesienie na policję o namawianiu do popełnienia przestępstwa. Wątek zamykam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.