|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Meble kuchenne na wymiar -Wrocław
Witam serdecznie.
W maju bieżącego roku wprowadzamy się z chłopakiem do swojego pierwszego, wymarzonego i upragnionego mieszkania. Czy mogłybyście nam polecić jakieś sprawdzone firmy produkujące meble kuchenne na wymiar lub stolarza z Wrocławia lub okolic? Meble mają być z frontami lakierowanymi. Zależy nam żeby były solidne, dopracowane, względnie tanie i żeby wytrzymały trochę lat. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meble kuchenne na wymiar -Wrocław
Siostra mojego TŻ ma sprawdzonego (ona i jego rodzice też zamawiali) spod legnicy, jak chcesz to zapraszam na prv.
Za jakieś 2 miesiące też będziemy u niego zamawiali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja mieszkam w Oławie i zamawiałem w firmie z Krakowa, bez problemu przyjechali, wymierzyli i zamontowali. Polecam ich XXX
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-02-07 o 20:59 Powód: usunięcie linku reklamowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie my tez poszukujemy stolarza z okolic Krakowa.
Zwlaszcza kogos, kto wykona kuchnie na szybko + kilka szaf w niedalekiej przyszlosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
We Wrocławiu mogę polecić meblewarto kuchnia mojej mamy jest baaaaaaardzo piękna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja ze swojej strony mogę polecić pana Wiesława z Wrocławia, który ma stronę www.meblewroc.pl Meble na wymiar dla nas wykonał idealnie takie jak chcieliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Meble są solidne i świetnie się prezentują, słyszeliśmy wiele komplementów na ich temat, także bardzo polecamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Spece z których usług ja korzystała nie są wprawdzie z Twojego miasta ale zasięg mają ogólnopolski. Sprawdź ich ofertę na stronce xxx
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-11-12 o 18:26 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam
Polecam firmę xxx z Wrocławia wszystko sprawnie, dobre wykonanie, wstępny projekt, cena przystępna. Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-11 o 18:52 Powód: reklama firmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja również mam sprawdzoną osobę, która robi meble na wymiar (nie tylko kuchenne). Zainteresowanym osobom mogę podać na PW namiary.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wiem, że nie można spamować tutaj linkami, ale polecam szczerze firmę Studio Invita z Wałbrzyskiej, mają przejrzystą stronę i mam cały kuchenny zestaw, też sprzęt agd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Siulcia
|
Ja też mam firmę godną polecenia z Wrocławia i Legnicy (mają dwa salony). Super projekt mi zrobili, montaż poszedł ekspresowo i bez niespodzianek, normalnie praca się panom w rękach paliła, a z tym różnie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.