|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderatozaur
|
Miś-kocyk na drutach poszukuje testerów
Hej!
Poszukuję parę osób do przetestowania wzorku na taki misio-kocyk. Wzorek jest mojej produkcji (chroniony prawami autorskimi) i będzie opublikowany za darmo w e-booku, który jest właśnie w fazie przygotowywania (przez nasze rodzime projektantki, w tym - mnie). Wzorek jest napisany po polsku, co nie było dla mnie łatwe, więc liczę na to, że poza ewentualnymi błędami w opisie będę mogła liczyć na pomoc również w kwestii językowej. Potrzebne materiały: - włóczka (np. Kotek, albo inna o podobnej grubości) w następujących kolorach: brązowy, błękitny, niebieski i żółty Inne włókna sprawdzą się równie dobrze. - druty: na żyłce 2.5mm (80cm) lub skarpetkowe - 6mm oczka do maskotek (opcjonalnie) - wypełnienie - igła - resztki czarnej włóczki do wyszycia noska Termin: do poniedziałku 24.06.2013 Inne ważne rzeczy: Proszę o zgłaszanie się tylko, jeśli masz wszystkie potrzebne materiały i jesteś w stanie dokończyć robótkę w terminie. Wolałabym doświadczone drutowiczki, które pomogłyby w kwestiach terminologicznych. Aby się zgłosić, odpowiedz na ten post, a ja wyślę PW ze szczegółami. Na koniec testu prosiłabym o wypełnienie krótkiej ankiety (jaka włóczka była użyta, ile, jakie błędy itp.) Z góry dzięki ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Miś-kocyk na drutach poszukuje testerów
Fajny pomysł z tym kocykiem, jest już po terminie, więc zapytam czy akcja udała się? A tak przy okazji to motyw misia w akcesoriach dziecięcych jest super, ja mam misia Il-tusia w domu, czyli taki misio śpiworek, sprawdza się na maxa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatozaur
|
No niestety nie udało mi się znaleźć chętnych...
Miś super,tylko jak nie chcesz być posądzona o reklamę, to proponuję nie rzucać nazwa firmy i zdjęcie też dać "domowe" a nie z logo. Sporo jest spryciarzy, przemycających reklamę w ten sposób, więc czasem linia między polecaniem a reklamowaniem jest dość cienka i trzeba uważać.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
To prawda, często polecenie jest mylone i jak pisze że poelcam np. wykasowany adres bo koryztsam z tej stronki i nie spotkałam się z jakimis problemami ze strony sprzedajacego ani matweriału. To inni nieporzebnie doszukuja sie jakiegos drugiego dna, nie rozumim tego bo przeciez na tym polega forum ze dzielimi sie pomysłami, producentami, czy wlasnie pasmanteriami w których zakupujemy materiały
![]() Edytowane przez aga__tka Czas edycji: 2013-07-14 o 22:56 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Abrakadabra0123: pod warunkiem ze ktos pyta
Just-in: kocyk zapowiada sie swietnie, sama bym sie zglosila, ale za wolno robie na drutach no i do tego termin zakończenia akcji zbiegł się z okresem, w którym miałam dużo innej pracy ![]()
![]() |
#6 |
Moderatozaur
|
Okazało się, że termin się przedłużył, także jak masz ochotę, to zapraszam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
na moje tempo robienia na drutach to chyba jest za duzy projekt na razie
![]() ![]() a do tego do konca lipca nie mam szans na wygospodarowanie czasu a potem chcialam troche ponadrabiac robotki - co prawda mam w planach miedzy innymi kocyk wiec jesli jeszcze nie zamkniecie projektu a ja uznam ze dam rade z drutami zamiast z szydelkiem (bardziej mi sie podoba ale jednak jak dla mnie wiecej roboty) to wtedy sie odezwe ![]()
![]() |
#8 |
Moderatozaur
|
Kocyk ma jakieś 28x28cm - to jest taka przytulanka, nie normalny kocyk. Termin wydania e-booka przesunął się na wrzesień, także trochę czasu jeszcze jest.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.