|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zespół muzyczny na wesele- wielkopolska
Proszę pomożcie mi znaleźć zespół na moje wesele, które odbędzie sie we wrześniu 2012r!
Interesują mnie zespoły conajmniej 3 osobowe, koszt do 3 tysiecy złotych. Może macie godne polecenia zespoły? na chwilę obecną biore pod uwagę takie zespoły jak: CRAAFT, Fest Forte ( obydwa z Leszna), SEZAM, Sylwiaband.... proszę o opinie i pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zespół muzyczny na wesele- wielkopolska
Ja mam zespol 2 osobowy
![]() Ale mysle ze na tym forum bardziej Ci pomoga ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238682&page=58 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
my zdecydowaliśmy się na Dja Fąfera z Poznania. Grał u mojej koleżanki i naprawdę było super. Zarówno muza taka współczesna, stare przeboje, biesiady. Fajnie gada podczas wesela, zabawia gości i przynajmniej nie ma ryzyka że będzie fałszował :P
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was!
My mamy grupę muzyczną Flash z Osiecznej k.Leszna. Pięć osób.Jeden pan śpiewa i gra na klawiszach,a pani śpiewa i gra na saksofonie. W zeszłym roku jak podpisywaliśmy umowę to było 2500zł. Więcej napiszę w marcu,bo będziemy na próbie. Sama jestem ciekawa.A może wy coś wiecie na temat tej grupy? |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić Orange z okolic Kościana, trio bardzo fajnie grające.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
My mamy ślub w sierpniu 2012 i grac nam beda Fest-Forte cena 2300 do tego beda grac na skrzypcach i spiewac podczas ceremonii w kosciele
mam nadzieje ze to bedzie dobry wybór pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witam potrzebuje opinie o zespole muzycznym POWER z niechłody
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po paru weselach w tym roku, z punktu widzenia gościa, może komuś pomogę
Z tych zespołów, które słyszałam- może ktos bedzie szukal opinii: Opus- chyba małżeństwo, facet na klawiszach i babeczka-wokalistka, ale nie wiem skąd są. Bardzo niepozorni, ale fajnie grają, naprawdę nie chciało sie schodzić z parkietu. Jakichś długich przerw nie pamiętam, ogólnie na 5 ![]() Rudi Band - zespół z Wrześni, duuży plus za muzykę na żywo i oryginalny dźwięk instrumentów. Profesjonalni, muzycy z poczuciem humoru, potrafili rozkręcić jak i poprowadzić zabawę. Wesele chyba do 5 rano i cały czas parkiet pełen. Pepper mint - chyba z Leszna, też mogę polecić, grają fajnie i dużo, stare i nowe kawałki, ale też bez disco polo. Fajne prowadzenie, chociaż na tym akurat weselu nie było żadnych zabaw oczepinowych. Ponownie parkiet pełen praktycznie przez cały czas, czuć że zespół z klasą ![]() Players - trio panów z Biskupic (koło Pobiedzisk??), super, super i jeszcze raz super. Fajny, charakterystyczny, lekko zachrypnięty głos frontmana, stare i nowe kawałki plus klasyka disco polo, świetne prowadzenie, mnóstwo zabawy i co się rzucało w oczy- rewelacyjny kontakt z gośćmi, a przerwy co 6-7 kawałków. Słuchałam później na demówkach w necie i jestem zdziwiona, bo to jakby nie ten sam zespół.. zdecydowanie lepsi na żywo. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
http://juicylucyband.pl/. Zdecydowanie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.