|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
paznokietki w usa!!
dziewczynki,orientujecie sie jak tam nasz fach ma sie za oceanem...czy ktoras z wasbyla w stanach i wie cos o tym??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: paznokietki w usa!!
Ja nie bylam ale wiem ze duza "konkurencja" sa "salony" w chinskich dzielnicach gdzie za grosze robial bułi a nie paznokcie, uzywajac czesto wycofanych ze sprzedazy juz produktow.
W USA byla dlugo moda na dosc grube pazury i nienaturalne pazury ( mimo lansowania innych przez wiodace firmy) - chodzilo o to zeby bylo widac ze "MAM TIPSY" , ale teraz to sie chyba zmienilo zdecydowanie. Jest chyba troche forumek z USA mozna sie ich zapytac.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam przyjaciolke w stanach ktorej przed wyjazdem zrobilam paznokietki...dzwonila do mnie ze wszystkie amerykanki zaczepiaja ja na ulicy i wypytuja co to jest?i gzdie mozna to wykonac!po czym ze pojada nawet do polski zeby miec cos takiego u siebie hehe...moze to pomysl by podbijac rynek za oceanem!?hi hi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No pewnie Tibia, bo przeciez jezeli chodzi o pazurki to Polska jes bardzo do przodu w porownaniu do zachodu... A z Twoimi umiejetnosciami mysle ze szybko bys zdobyla tlumy klientek, tylko szkoda Cie oddawac Amerykancom
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tiara a ona tez jest na tym forum?masz jakis namiar?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Anna ma swoje forum www.polished.ca a na forum emilii dziewczyny piszą o wymaganych w Usa licencjach potrzebnych do pracy w zawodzie stylistki
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
W USA rynek zdominowały Azjatki. Robią tipsy za dosłownie kilka dolarów, w około 30-40 minut. Widziałam raz na żywo taki "wytwór" i... no piekny nie był. Nie mowiąc juz o tym jakim z paskudztwem musiały być te materiały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.