|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie o śluz w ciąży
Hej! Jestem w 5tc. Natrafiłam jakiś czas temu na artykuł, w którym napisane było, że śluz podobny do plodnego w ciąży oznacza spadek progesteronu. Przestraszyłam się, lekarz przepisał mi już luteine ze względu na wcześniejsze poronienie , ale mimo to mam mnóstwo śluzu pseudo plodnego, śliskiego, rozciągliwego. Macie lub miałyście na początku taki rodzaj śluzu? Przeczytałam wszystkie artykułu w internecie i informacji są sprzeczne. Będę wdzięczna za wszelkie wpisy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Może jednak ktoś odpowie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pytanie o śluz w ciąży
Cytat:
Ja w całej ciąży, od początku, mam duzo śluzu (tzn wiecje nie zwykle miewałam), wiec mnie sie to wydaje normalne. Ale to chyba powinnas o to spytać lekarza? On bedzie wiedział najlepiej czy to normalne u Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź
Niestety wizytę mam dopiero 7 września a ginekolog na pytanie odpowiedział, że przez telefon nie jest w stanie postawić diagnozy. Wcale mnie nie uspokoił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja mam taki śluz całą ciążę a jestem już w 32 tyg. Spokojnie.
Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję. Czasem bardzo boli mnie brzuch, ale na szczęście nie ma plamien ani krwawien. Może tak ma być.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja w 4‐6 tygodniu cały czas czułam że coś mi się przelewa w brzuchy, kłuje. pobolewa do dziś. Ale jeśli się niepokoisz i kiedyś już poroniłaś to może spróbuj się dostać wcześniej do lekarza?
Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja mam bardzo dużo śluzu. Odkąd zaszłam w ciąże to był jeden z pierwszych objawów. Lekarz mowi że to typowy śluz ciążowy
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
U mnie typowy śluz plodny, tzn. jak białko jaja kurzego, oznaczał obumarcie zarodka. Niestety to już moje drugie poronienie...
Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.