|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Serdecznie Zapraszam,wyjątkowe Rzeczy !!!
witam
![]() Na wymianę trzy sweterki: * sweterek w kolorze jasno brązowym,z dużym dekoltem,wcięty w talii-stan idealny,ubrany przeze mnie kilka razy. Wymiary :długosc całkowita 47 cm,szerokość 79 cm ,rekaw 66 cm. * moherowy sweterek w kolorze słodkiego różu,pięknie eksponujący brzuch, rzecz w idealnym stanie,.Wymiary : długość 46 cm,szerokość 70 cm (bez rozciągania ),rękaw 53 cm.Sweterek jest miękki i puszysty. * sweterek Morgan składający się z dwóch warstw,błękitnej i srebrnej.w STANIE IDEALNYM,MIAŁAM GO NA SOBIE TYLKO RAZ.Jedyną wadą jest zaciągnęcie srebrnej warstwy na plecach ),wada praktycznie niewidoczna,w razie potrzeby dołączę wyraźne zdjęcie..Sweterek jest bardzo elastyczny,wymiary podaję bez naciągania :60 cm,długość 54 cm,rękaw 64 cm. * koszulka H&M w kolorze różowym.Długość koszulki to 49 cm,szerokość 62 cm.Koszulka jest z bawełny. * dzinsy River Island.Rewelacyjny "znoszony" styl,wzorowane na D&G,wykończone rzemykami na kieszeniach i w pasie.W świetnym stanie,.wymiary :pas 76 cm,biodra 94 cm,nogawka w udzie 52 cm,długość 104 cm Serdecznie zapraszam,wymieniam się głównie na kosmetyki (balsamy,błyszczyki,kremy ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Serdecznie Zapraszam,wyjątkowe Rzeczy !!!
rózniez podoba mi sie rozowy top. jakie wymiary? w jakim jest stanie?
znalazłabys cos z aniego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.