|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
chce obciąc włosy ale nie mam pomysłu jak moze cos doradziciemam włosy długie za pas i planuje je troszke podciąć ale nie mam pomysłu jak czy wycieniowac zrobic pazurki moze wy mi cos doradzicie
Edytowane przez darietta Czas edycji: 2006-03-22 o 17:11 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: planuje obciąc włosy jaką fryzurke dla mnie zaproponujecie
Witaj, po pierwsze proponuje nie czesnia przedzialka po srodku, po drugie fryzurka powinna byc dostosowana do osoby, jej stylu zycia i ubioru, na zdjeciu jestes bardzo grzecznie ubrana, jesli chcesz zrobic wycieniowana fryzurke polecam tez nieco odwazniejsze stroje, a nie myslalals o dlugosci wlosow tak do ramion?moze tu cos sobie znajdziesz...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Witaj.Zgadzam sie z Ilu co napisala powyzej.A ja proponowalabym jeszcze pomalowac wlosy na jasny braz lub dodac jasniejsze refleksy, i czesac sie na bok
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Pazurki raczej nie, bo chyba wyszczuplają twarz, a Ty masz bardzo owalną (przynajmniej na zdjęciu tak to wygląda), ale możesz je porządnie wycieniować. Wszystko zależy od rodzaju włosów.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wam za podpowiedzi
ja zastanawiałam sie zeby ściąc włosy tak do połowy pleców bo jakos krócej troszke szkoda (bo 6 lat zapuszczałam) i tak odrazu tez niechce robic drastycznego cięcia . co do grzecznego wyglądu to raczej jestem spokojna ale to zdjecie było robione do dowodu wiec to tez inaczej sie wygląda. ja teraz koloryzuje włosy szamponem do 24myć palet średni brąz moze wy podacie mi jakis inny szampon do koloryzacji wmiare dobry i niedrogi może równiez ktos z was zna dobrą fryzjerke z Poznania która bedzie umiała mi dopasowac fryzurke bede wdzieczna |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
moze jeszcze w tym mi pomożecie bo bardzo szybko przetłuszczaja mi sie włosy ale tylko przy skórze i duzo mi ich wypada.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny macie jeszcze jakies inne propozycje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
z tym przedzialkiem to dziewczyny mialy racje i moje propozycje
Edytowane przez suchaa Czas edycji: 2006-02-24 o 18:28 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a czy jest tu moze osoba która mogłaby dopasować do mnie te wszystkie fryzurki w programie komputerowym byłabym wdzieczna.
podob mi sie jeszcze ta fryzurka jaka ma doda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.