|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzjer Poznań...hmmm zostałam naciągnięta...
Witam wszystkie wizażanki, szczególnie te z Poznania,bo do nich kieruje swój post i zapytanie.Byłam dzisiaj w salonie fryzjerskim polecanym na Forum a mianowicie na ul.Kanałowej u Pani Patrycji w Poznaniu.I tak miałam rozjaśniane z 15-20 pasemek,później farba ,ale tylko na pasemka i podcięcie końcówek oraz obcięcie delikatnie grzywki i suszenie bez układania i za to zapłaciłam 120 zł szooook jak dla mnie.Salon wyposażony i nie zmieniany od 25 lat,ale to mi nie przeszkadzało,obsługa też bardzo miła z efektu też jestem zadowolona tak na 4.Nie wiem szkoda,ze mnie tak potraktowali,bo ja nie wiem wyczuli jakis większy kapitał u mnie nie rozumiem,raz większy zastrzyk gotówki,ale ja tam niestety nie wrócę, bo w naprawdę eleganckich i bardzo dobrymi kosmetykami płaciłam za farbowanie całych moich naprawdę gęstych włosów za łopatki+ścięcie+prostowan ie
150 - 160 zł.Ja będę szukała dalej i eksperymentowała z innymi. Co o tym myślicie czy to jest normalna cena? Pozdrawiam Serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznań...hmmm zostałam naciągnięta...
Bardzo fajnie że piszesz o swoich doświadczeniach u fryzjera
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak racja,nastepnym razem będzie lepiej ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wiesz, ja bylam raz u Patrycji i bylam nawet nawet zadowolona.
Potem wyslalam siostre i mojej siostrze juz brdzydko zrobila balleyage ![]() Do tego tez z niej zdarla chyba 110zl za tylko kolor (ja na poczatku z nia ustalilam, zanim nawet przyszlam ze 80zl i nie wiecej) Tez juz do niej nie pojde, zwlaszcza, iz mam duuuuuze obiekcje co do farb, ktore ona stosuje, sama sie przyznala, ze jasne pasemka wykonuje za pomoca rozjasniacza tylko (a za przeproszeniam smierdzial jak jakis najpodlejszy) i po wizycie u niej, te jasne pasemka musialam intensywnie regenerowac, gdyz byly jak miotla, przesuszone. Nie pojde, teraz mamy fryzjerke, do ktorej chodzimy do domu, ktora robila mojej siostrze fryzure slubna, oraz nawet wczoraj pasemka (naprawde slicznie wglada, jak zawsze), do slubu nawet uczesala w ciagu jednego poranku wszystkie 5kobitek (2xdlugasne wlosy moje i siostry pana mlodego, 2x krotkie mam mlodych plus cala zawila fryzura dla mojej siostry) i jestem z niej super zadowolona! Do tego ladnie tnie i kolorek robi w mgnieniu oka, jak sie chce, cienkie pasemka, czy grube, ciecie zawsze na fali. Ceny ma realne, tylko ciezko sie do niej dostac, gdyz Pani ma naprawde duzo pracy. Sluze numerem telefonu, ale na Priv, dla osob naprawde zdecydowanych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
120zł to dla Ciebie dużo???? No to gratuluje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.