|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
filmy dvd-szukam sklepów za granica.
Szukam sklepów z filmami dvd ktore wysylaja przesylki do polski i mozna zaplacic kartą.
ew szukam kogos gdziekolwiek kto mógłby mi pomoc i zakupic pewne filmy i przeslac do polski ![]() konkretnie chodzi o pakiet "friends" z polskimi napisami of course ![]() moze wiecie jak wygladaja ceny w waszych krajach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: filmy dvd-szukam sklepów za granica.
Widziałam ten pakiet w sklepie, kosztował miedzy 30 a 40 euro, niestety ceny dokładnie nie pamietam. Z tego co jeszcze pamietam to napisów po polsku nie było, jezyki angielski, niemiecki i francuski (może jeszcze jakieś tam były ale mnie tylko te interesują, na inne nie patrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
przejrzalam ebay ale sa wszytskie napisy tylko nie polskie, na allegro tez wydania azjatyckie tylko polskich napisów nie ma
![]() na ebayu znalalzłm pojedyncze serie z napisami polskimi a mnie zalezy zeby kupic caly pakiet serialu za jednym razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja co prawda nie mam pojecia gdzie mozna kupic filmy z polskimi napisami,ale moze sprobuj na polskim portalu www.NY.pl
albo tu www.floryda.com jak nie bedzie w spisie tresci,to sprawdzaj banery.Pamietam ze swojego czasu bardzo mnie wkurzaly natretne reklamy jakiegos sklepu z plytami DVD,ale nie mam pojecia czy byly po polski czy po ang.No i tez amerykanska wersja www.amazon.com albo www.shopping.msn.com karta mozna placic wszedzie,tylko problemem moze byc wysylka do Polski,ale to da sie sprawdzic ![]() pozdrowki
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie, ze wlasnie na merlinie (www.merlin.com.pl) sa tez filmy, a przesylka jest nie tak droga, jak na jeden raz.
Ja natomiast chcialabym wiedziec, gdzie mozna kupic lub wypozyczyc polskie ksiazki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na merlinie i empiku moge kupic to czego szukam ale ja chce taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.