|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tłuszczyk w dziwnym miejscu...
Hej! Jestem dość szczupła (ale i tak chce schudnąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tłuszczyk w dziwnym miejscu...
dankad - ja tez mam ten sam problem, a nie należę do osób nadmiernie tłustych, wszystko w normie. Wiesz sama nie wiem jak to zwalczyć, może ćwiczenia na ramiona? Ja od pewnego czasu masuję to miejsce rękawicą sizalową. Może będą jakieś efekty. Ale dołączam do Twojego pytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo - ćwiczę hantlami, kiedyś robiłam też pompki. Tłuszczyku nieco ubyło (również dzięki diecie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chociaż tyle, że nie jestem osamotniona, to raźniej będzie z tym walczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
to nie jest taki "zwykły" tłuszczyk. Ten tłuszcz powinien sie znajdowac w piersiach a usunąc go mozna tylko (chyba) chirurgicznie . ale nie jestem pewna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem zniknięcie tłuszczu z tego miejsca - przy regularnym ruchu - to tylko kwestia czasu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A znacie może trening Tamilee Webb Ramiona? Jak myślicie pomoże? Strasznie denerwuje mnie ten tłuszcz :/ W sumie dziwne jest to, że wszystkie jesteśmy szczupłe, a mamy ten problem... Ciekawe co spowodowało powstanie tam tego tłuszczu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
U mnie ten tłuszcz zaczął się pojawiać mniej więcej w 14 roku życia. Ale cała się zaczęłam robić wtedy pulchniejsza..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
mozże to jest jakos uwarunkowane genetycznie.. też nie mam pojęcia, ale myślę, że tutaj dobry może być 8 minutes arms
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.