|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderator
|
Sephora - jak czytać datę ważności???
Kupiłam, w Łodzi będąc, puder brązujący z Sephory. Jest to jeden z moich ulubionych, taka mozaika (archipel się nazywa) i właśnie w piątek mi się ostatecznie pokruszył i tak mi się jakoś smutno zrobiło, bo wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, iż ten pured to limitowanka. Jakaż więc była moja radość, gdy znalazłam ten brązer na sklepowej półce, w ilości ogromniastej wręcz. Na moje pytanie czy to nie była limitowanka pani zrobiła wielkie oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora - jak czytać datę ważności???
On chyba miał być limitowanką [2006?], ale pojawił się znowu - pytałaś czy wszedł do stałej oferty [też go wielbię i nie wiem czy robić zapas
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
No jakoś tak właśnie go kupiłam wtedy, cudo
![]() ![]() Pani powiedziała, że czasem tak robią, że produkt, który kiedyś był limitowanką wchodzi do regularnej sprzedaży, ale o co chodzi z tym akurat pudrem - nie powiedziała...Tylko patrzyła sie na mnie jak na idiotkę twierdząc, że ten puder jest w ciągłej sprzedaży odkąd go wprowadzono...Huh no to jednak nie taka za mnie "idiotka" skoro kojarzyłam, że on w limitowance wyszedł ![]() ![]() Jak będę przy najbliższej okazji w którejś z poznanskich Sephorek to zapytam o niego ![]() Aha! Otwarłam go bo nie mogłam się powstrzymać, wygląda na świeży! Ale to nigdy nie wiadomo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam własnie podobny problem z podkładem Givenchy. Nie moge odkodować terminu ważności. P080508. Gdze mozna tego poszukac? na date calculator nie ma .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Witaj na forum
![]() a pewna jesteś, że to data a nie np nr serii?bo powinno być na datecalculator...Oblukaj porządnie opakowanie może będzie coś jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.