|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wesele-co zamiast sukienki??
Hej, za niedługo wybieram się na wesele.Na początku myślałam, żeby kupić sukienkę ale teraz myślę raczej nad czymś praktycznym, co będę mogła założyć na inne okazję a nawet w zwykły dzień.Macie może jakieś propozycje.?
![]()
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele-co zamiast sukienki??
Cytat:
i mam zamiar założyć zwykłą letnią zieloną sukienkę ... jest ładna a i tak to nie ja będę tam najważniejsza...moim zdaniem możliwości masz dużo... 2 lata temu na wesele założyłam zwiewną spódnicę delikatne sandałki i bardziej elegancką bluzeczkę....zawsze możesz też założyć eleganckie np satynowe spodnie i do tego top czy inną bluzeczkę
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
spodnie+tunika
rubaczki+tunika garnitur garsonka
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowałam się na spodnie i tunikę.
Tunikę mam białą w czarne wzorki i teraz się zastanawiam jakie spodnie, czy czerwony czy białe Czarne odpadają , jakoś mi nie pasują na wesele Proszę o rady i dziękuję za tą, która już dostałam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim skromnym zdaniem wolałabym Cie ujrzeć w białych nie szerokich spodniach, jeśli do tej tuniki. W razie co możesz nałożyć i czarne, ale zaszaleć z kolorami i wzorami na górze - tunice
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie bede najlepsze
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
same spoodnie czarne wg mnie będą ok, gorzej jakbyś poszła cała na czarno
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
czerwonych bym raczej nie załozyła
białe plus ta tunika czarno biała to wg mnie fajne połączenie (znaczy nie lniane ani błyszczące )Jesli to by było jakies rodzinne party wtedy mozna zaszalec z kolorami na tunice ale tak to bym raczej stonowała no i czarna cała góra tez niezbyt![]() EDIT Cmoksia własnie takie spodnie jak na foto 2
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Hm a może jednak spódnica
Myślałam, że nie będzie to fajnie wyglądać ale podoba mi się![]() Dzięki za pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

i mam zamiar założyć zwykłą letnią zieloną sukienkę ... jest ładna a i tak to nie ja będę tam najważniejsza...moim zdaniem możliwości masz dużo... 2 lata temu na wesele założyłam zwiewną spódnicę delikatne sandałki i bardziej elegancką bluzeczkę....zawsze możesz też założyć eleganckie np satynowe spodnie i do tego top czy inną bluzeczkę
Proszę o rady i dziękuję za tą, która już dostałam

(znaczy nie lniane ani błyszczące