|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pomysly na zmiane fryzury
szukam jakiejs fajnej fryzurki.przejrzalam juz troche watkow i zauwazylam ze duzo osob zwracalo sie juz z prosba o pomoc i te pomoc uzyskiwalo.moze wiec i komus przyjdzie do glowy cos.mam raczej krotkie wlosy.krecone,ktore prostuje.ale nie moge sie zdecydowac czy zostawic je krecone czy prostowac.i czy sciac czy moze zapuszczac.czekam na sugestie
Edytowane przez comilon Czas edycji: 2006-05-17 o 20:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Dot.: pomysly na zmiane fryzury
Witaj.Mysle ze lepiej wygladalabys w kreconych i troche rozjasnila wlosy, na jasny braz.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem powinnaś pozostać przy kręconych włoskach ale koniecznie je zapuść!
Co do koloru, to także uważam, że powinnaś je troszkę rozjaśnić. Na całości lub jaśniejszymi o ton, dwa pasemkami.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jasny braz?Ojej a mnie sie wydawalo ze fajnie mi w ciemnych wloskach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.