|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Pomocy!!!! grzywka czy nie? jaki kolor? co i jak?
Potrzebuje bardzo waszej pomocy....całe swoje życie miałam grzywkę, a że mam włosy falowane to puszyła mi się...nosiłam ją więc na boki i różnie to wyglądało...od 2 lat zachodowałam grzywkę ale nie wiem czy wygląda to dobrze..bardzo chciałabym zmienić coś w sobie ale nie wiem jak...pomóżcie...załączam 2 zdjęcia jedno z grzywka ale jest rozmazane troche a drugie z przed roku...wszystkie komentarze mile widziane
PS.. piszcie fryzurze, scieciu i kolorze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy!!!! grzywka czy nie? jaki kolor? co i jak?
Moim zdaniem lepiej wygladasz na zdjeciu nr 2.
Ja na Twoim miejscu gdybym miała tak pięknie naturalnie kręcone włosy, chodowawałabym je i jedynie "pomagała " im pięknie wygladac (chodzi mi tu o kosmetyki które są do włosów kreconych) Możesz też je lekko wysotopniować, aby te loki nie były ciezkie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ja rowniez uwazam ze wygladasz lepiej na 2 zdjeciu...ta grzywka dodaje ci uroku... moglabys wlosy lekko wycieniowac i zrobic male refleksy..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod dziewczynami, zdecydowanie lepiej z grzywką, delikatniej...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję za wpisy...mój chłopak też uważa ze lepiej mi było z grzywką tylko przez tyle lat mi sie znudziła i chciała coś innego....może wiec latem pojde do fryzjerki i powiem zeby znowu zrobila mi ładna grzywke....bardzo wam dziekuje
a myslicie ze ten kolor jest dla mnie dobry? bo jest to moj naturalny i myslalam o przyciemnieniu go
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Lepiej Ci z grzyweczką. Jak będziesz szła do fryzjera mozesz poprosić o wycieniowanie włosków, żeby się ładnie układały (chociaż i tak wyglądają świetnie). Co do koloru to mi się podoba, ale zawsze mozesz poeksperymentować. Najlepiej na początku farbami zmywalnymi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
witam ... chciałabym sobie zrobić długą grubą grzywke na całe czoło ale nie wiem czy bedzie mi dobrze bo nosze okulary i nie wiem co mam robić doradzcie mi czy to dobry pomysł ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
delikatna grzywka i przedewszystkim pielegnacja tych ślicznych lokow jakimis fajnymi kosmetykami, ktore bardziej wyeksponuja ich piekno!
zrobilabym tez na twoim miejscy delikatny jasny balejaz, który by rozświetlił Ci twarz ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
koklor włosków masz bardzo ładny, jeśli wydaje Ci się zbyt "mysi" możesz zastosować jakąś płukankę albo polecam Ci wszelakie odżywki do konkretnych kolorów włosów
co do twojego uczesania to bardziej podoba mi się zdjęcie nr 2, na pierwszym włosy za ucho nie tworzą najlepszego efektu, wyglądasz jakbyś miała ich bardzo mało, tak jakoś dziwnie - nie obraź się od czasu do czasu poleciłabym Ci spięcie włosków do góry, resztę natomiast pozostaw rozpuszczoną - dla mnie idealna fryzurka na jakieś wyjście czy dyskotekę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym zostawiła włosy bez grzywki-nie wyobrazam sobie,zeby grzywka ładnie wyglądała do kreconych włosów. Wycieniowałabym je jedynie żeby były kręcone także od skóry i uzywalabym kosmetyków i żeli do kręconych włosów,żeby były puszyste i kręcone już od samego czubka-taka burza loków-to moje zdanie
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie lubiłam grzywke tylko zawsze mi sie puszyła i przez to ja zachodowałam...myslałam zeby latem własnie wycieniowac włosy na calej długosci...mysle ze moze wtedy ładnie by sie krecily na całej długosc....
![]() Pokaże jeszcze zdjęcia które mi sie podobaja. z kazdej cos innego ale mysle ze cos w takim stylu ..jeszcze tylko napisze ze na ostatnich wakacjach scielam sobie dosc krotko wlosy i naprawde fajnie mi sie krecily tylko ze wole miec je dlugie i dlatego je hoduje...pozostaje mi wiec cieniowanie |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
tez mam krecone wlosy... wiem co to znaczy przy nich grzywka.... prostowanei codziennie to nie est rozwiazanei a grzywka przy kreconych wlosach wcale nie jest efektywna.
moja rada... to co ja robie... idz do dobrego fryzjera, ladnie podetnij i wycieniuj bedzie dobrze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.