|
|||||||
| Notka |
|
| Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zestaw na Prezent dla Żony proszę o pomoc
Witam
Poszukuję prezentu świątecznego dla Żony ma to być coś co sprawi jej radość a nie będzie jakimś praktycznym prezentem w stylu Piżama itp. ![]() Moja żona siedzi obecnie z dziećmi (4lata i 9 miesięcy) w domu na macierzyńskim. Zauważyłem że wieczorami jak już jest spokój lubi malować sobie paznokcie i pomyślałem że może kupie jej na święta coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=6047317919 wiem że sama by sobie tego nie kupiła bo powiedziała by że to wyrzucanie pieniędzy. Proszę o rade czy ten zestaw jest coś wart i czy osoba która nie maiła styczności z lakierami hybrydowymi sama sobie z tym poradzi? |
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zestaw na Prezent dla Żony proszę o pomoc
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zestawów ja kupowałam na stronie biokur zestaw firmy estetiq, i do tego w tym samym sklepie właśnie lampę semilac. Całość szczerze polecam, nie widzę żadnych wad tych produktów.
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Skoro siedzi w domu z dziećmi to najlepszym prezentem będzie coś, co umożliwi jej wyjście z niego i chwilę oddechu. Wiele salonów kosmetycznych oferuje karty prezentowe, można też wykupić jakiegoś grupona na masaż, wcale nie musi to być SPA za 1000zł. Wystarczy, że dasz jej cały dzień/wieczór wolności. Ty zajmiesz się dziećmi a ona zrobi się na bóstwo, odpocznie i np. spotka się z przyjaciółką na plotach. Nie ma chyba lepszego prezentu (przynajmniej w moim odczuciu).
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopiero kilka dni temu wróciłam do pracy po 4 i półletnim byciu w domu z dziećmi, więc mam jeszcze tę sytuację na świeżo w pamięci. Kup jej coś, co pozwoli wyjść z domu. Karta prezentowa do spa to super pomysł. Poza tym nie jestem przekonana, czy zestaw hybryd to dobry prezent dla kogoś, kto nawet nigdy ich nie nosił. To naprawdę nie jest to samo co zwykłe lakiery.
|
|
#7 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Tu jest wątek o zestawach:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620515 Zamykam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Tosia 21.09.2012