|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
:: 2w1 Brązowy Smok i Pure Gold ::
Dzisiaj hurtowo
podkład MF Lasting Performance 101 Ivory Beige Dermacol 217 pod oczy puder CC nr 1 Beachcomber ,białe kulki kulki Vollare opalone róż Vollare mocno różowy cień biały CC Diamond cień brązowy 37 inglot perłowy (malutko) cień sypkie złoto z Ruby Rose kreska na górze- Pierre Rene 3w1kredka czarna kredka Miss Sporty tusz Mikado -w "smoku" błyszczyk Eveline nr1-jasnoróżowy -w złotym- błyszczyk jeżynowy
Edytowane przez karo-la Czas edycji: 2006-04-24 o 17:42 Powód: usunęłam fotki buzi |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: :: 2w1 Brązowy Smok i Pure Gold ::
Witaj
Jesli miałabym mozliwosc wyboru Ciebie w któryms z tych dwóch makijaży to wybrałabym drugi choc obydwa są wykonane starranie,to jednak usta w drugim są zabójcze Pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez stawiam na drugie usta
sa swietne i fajnie wspolgraja z grzywka bardzo mi sie podoba to złoto w płynie... super
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się oba, z tym, że w tym drugim mam wrażenie, że za dużo tego złota pod okiem (tzn za gruba ta krecha)...
Świetny ten błyszczyk jeżynowy. Co to za firma, bo moje stare oczy odmawiają posłuszeństwa i nazwy nie widzę...
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pięknie wyglądasz w tym drugim makijażu, cudownie!
![]() W poniedziałek bede miała aparat, ale oglądając twoje profesjonalne makijaze na pewno nie odważę się wystawić czegoś swojego. A...i wiedziłam, że o czymś zapomniałam; fryzura. Bardzo mi sie podobasz ze spiętymi włosami i z grzywką .
P F C Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-24 o 18:43 Powód: Post pod postem! |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Boniula- haallka dziękimadla- ciężko tym cieniem zrobić cieńszą linię, a rozmazać się nie da w ogóle. A cień i błystek chińskie jakieś, ale o dziwo długo się trzymają. Przed chwilą myłam gary i pochlapałam oko.I nic!ani się nie zmyło, ani nie spłynęło! ![]() maja55 dzięki - i nawet się nie wygłupiaj-pstrykaj i wstawiaj fotki, pooglądamy sobie
|
|
#7 |
|
Moderatoreska
|
No pieknie, jak zwykle sie powtarzam, ale przy twoich makijazach...![]() Druga wersja makijazu z mocniejszym kolorkiem ust jest genialna ![]() Ale mamy dzisiaj wypas widze dwa watki z twoimi makijazami Lece obejzec drugi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
karo-la no to nowe wyzwanie przede mną
akurat dziś ide do Opery i chciałam ubrać złotą bluzke, trafiłaś- telepatia?![]() Kapilice już masz teraz chyba po mału musze jakiś kościół wynająć ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Moderatoreska
|
Nie ja myslalam ze dasz nam dzisiaj poogladac makjiazyki i ucieszylam sie jak zobaczylam dwa watki
, a one sa takie same
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Oba cudne
ślicznie brawo! |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Świetny drugi makijaż
A co to wogóle za cień + błyszczyk? Możesz napisac coś o nim więcej?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
eweska- coś mi się wizaż zawiesił i to wyszło bardzo niechcąco... mam nadzieję że moderatorki to poprawią szybciutko
![]() camille chyba coś jest z tą telepatią i nie przesadzaj z tymi kościołami- co tam ze mnie za wyrocznia..![]() madla spoko spoko- sprawdziłam na ręce- oliwką schodzi ![]() Rei kłaniam się nisko ![]() Szattinka mogę napisać tylko tyle że schodzi pod wpływem oliwki, jest strasznie błyszczący, kupiłam go w chińskim sklepiku za 5,90 i właśnie testuję!
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Choć sam makijaż oka podoba mi się bardziej pierwszy - w tym drugim jakoś taki odcień złota nie pasuje mi do Ciebie, jest zbyt żółty (oczywiście może być to kwestia ustawień monitora
) - to jednak jako całość wygrywa numer dwa!Wyglądasz pięknie - makijaż jak zawsze staranny, a te usta dodają mu efektowności. Bardzo "luksusowo" (spodobało mi się to określenie, które często pojawiało się w opiniach na temat makeupu wernisażowego ) |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi sie oba, pierwszy to taki Twoj tradycyjny, więc mniej spektakularny niz drugi, który nie powiem, robi wrażenie
Wyglądasz bardzo ładnie z ciemnymi ustami A co samego kosmetyku, to jak sie spisuje?Mnie zniechęciła właśnie ta wodnistość. Masz może jeszcze jakieś inne kolory? PS:byłam dziś "tam" ale prawie nic nie dodali Kulek białych nie było
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
karo-la może i nie wyrocznia ale moje bóstwa na pewno
Nie wyobrażasz sobie jak często Twoje prace są dla mnie inspiracją i za to dziękuje
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak Beepkeeperek uważam, że pierwszy jest dość typowy dla Ciebie, drugi za to super - zupełnie nowa Ty - jaki charakterek - super -kobieco i z wyrazem
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaola- to złoto jest właśnie takie czyste, złotożółte- też myślałam że średnio mi pasuje- ale kurcze jakoś zaczynam sie do niego przekonywać- tęczówka zamiast szarozielonej wydaje mi się przy nim szaroniebieska.Dziękuję za konstruktywny komentarz
![]() Bee he he- chińskie gadżety...Też dzisiaj byłam, i nic nie dodali- a ta wodnistość to spory plus-fajnie się ten cień nakłada, cieńką warstwą, ale właśnie nie dałam rady go położyć wężej na dolną powiekę. To mój pierwszy raz tym cieniem, więc wybacz ![]() Camille dziękuję za możliwość bycia "bóstwem" (kurde, czemu dla TŻ nie jestem, hę? zrekompensuję sobie pobytem tutaj, ha ha) Kajtek dzięki za zauważenie różnicy
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Wersja z ciemnymi ustami jest niesamowita.Znowu jakaś cudna pomadka
(o cudnej karo-li już nie wspominam )
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
szarozielone masz te oczy, powiadasz?
hm, a ja właśnie miałam już się pytać, jakiego koloru masz oczęta. Co makijaż, to mam wrażenie że inne. Nie do wiary, jak bardzo odpowiedni cień potrafi wydobyć koloroka! makijaż- śliczny pięknie wyglądasz w takich włoskach (w ogóle- uważam że ciemne włosy +jasna cera wyglądają pięknie)aż sobie dziś 2 kredki do oczu kupiłam, będę trenować i zgapiać, ale w kąteczku, co by nikt nie zauważył jakie krzywe krechy robię ![]() i mam pytanie z innej beczki- co studiujesz? pytam, bo Twoje makijaże są... takie.... z duszą artysty... no nie wiem jak to określić
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To niezaprzeczalny plus tego cienia.A tak z innej beczki, mogłabym do Ciebie napisać PW z prośbą o poradę? Potrzeba mi opinii kogoś z kolorystycznym wyczuciem
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
oba maikijaze piekne-takie staranne i pięknie podkreślją twoja urodę.
no brak słów....
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Cyprianka-
dziękuję Ci bardzo za komplemencikbasiao84 w dowodzie mam wpisane że oczy mam szare- ale to bez makijażu. Fajna zabawa z tymi kolorkami tęczówek A studiuję na Akademii Sztuk Przepięknych Zgadłaś.Olaola czemu pytasz czy możesz PW napisać? zwariowała, wal śmiało, nie pytaj ![]() evitka21 dziękuję
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
oba makijażyki oczywiscie na najwyższym poziomie
superprzeszkadza mi jedynie zloty cien na dolnej powiece, ale ja sie nie znam i nie mam prawa poprawiac ![]() ![]() mam jeszcze pytanko do Ciebie Karo-la, czy obrabiasz jakos zdjęcia w photoshopie lub w jakims innym programie? głównie chodzi mi o zblizenia oczek, świetnie wyglądają ?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już napisane, dziękuję
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Makijaż nr 1 podoba mi się bardziej, ale w tym drugim te usta-achhhh
, tylko ten złoty mi nie bardzo się podoba.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
mi.a -nie obrabiam fotek w shopie- mam ogromnego zooma i super makro-dlatego fotki oczek są jakie są
![]() buena dziękuję
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
z pierwszego podobają mi się oczy, z drugiego usta
W drugim za dużo złota na dolnej powiece moim zdaniem. Ale i tak drugi chyba bardziej mi się podoba, przez te usta właśnie
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
kobieto przez ciebie z krzesła spadłam
![]() drugi makijaż rewela, pierwszy mam wrażenie, ze taki zwyczajowy u Ciebie, co nie znaczy,oczywiście, że zły ![]() Bardzo ładnie Ty nasza wizażowa zdolniacho
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaz drugi, drugi ...............
Pierwszy spokojny taki a w drugim podoba mi się strasznie zestawienie wszyyystkich kolorków i normalnie drugi jest the best |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

bardzo mi sie podoba to złoto w płynie... super

.
dzięki
No pieknie, jak zwykle sie powtarzam, ale przy twoich makijazach...

, a one sa takie same
ślicznie