|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Doradźcie coś :) Wiem, że umeicie :)
Heja! Mam rozterkę
. Taką babską . Mam zdrowe i ładne blond włosy, dość długie, wycieniowane [to chyba niewazne, hehe]. I one się tak niesfornie falują A ja chcę mieć proste No i chcę używać codziennie w sumie prostownicy. Ale boję się znów, że mi się zniszczą, a tego nie chcę. Mam prostownicę Eldom RW 13. Używam do niej Hot Liss L'oreala. A tak ogólnie to szamponów albo Pantene albo Elseve. I niedawno kupiłam odżywkę Pantene złota linia. Jakaś 3-minutowa. A jesli mam z Elseve to ten rozowy, tez z odzywka. Jeszcze dokupie witaminki. Myslicie, ze jak bede tak wlosy odzywiac, to bede mogla prostowac? Plizz, pomozcie. Ale sie rozpisalam ;d
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doradźcie coś :) Wiem, że umeicie :)
To ze masz wyciniowane włosy to w tym przypadku wazne bo właśnie dlatego ci sie faluja . A sa chyba jakies balsamy czy lotiony nie jestem pewna ochreonne i po nich mozna smiało z prostownicy korzystac .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Czyli jeśli dobrze zrozumiałam, skoro używam termo ochronnego Hot Lissa, nie zniszczą mi się po prostownicy włoski?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Tego czy wogule sie nie zniszczą to nie zagwarentuje ,bo sama nie korzystałam wiec nie wiem ,ale napewno ie zniszcza sie tak mocno jak bez tego
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj, i co ja biedna mam robić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

. Taką babską
A ja chcę mieć proste 

Czyli jeśli dobrze zrozumiałam, skoro używam termo ochronnego Hot Lissa, nie zniszczą mi się po prostownicy włoski?