| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-28, 19:15 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 |   Przebarwienia

Hej ! Mam problem....mianowicie kiedys bylam baaardzo uzalezniona od solarium...  a teraz zostało mi takie ciemne przebarwienie na górnej wardze...wygląda to fatalnie, a najgorsze jest to ze praktycznie zadnym podkladem czy korektorem nie moge go zatuszowac;/ wiecie moze jak sie pozbyc takiego czegos??? Dodam, ze peelingi tez mi nie pomagaja...HELP   | 
|     |   | 
|  2006-03-28, 19:51 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dania 
				 |  Dot.: Przebarwienia 

Po pierwsze na dzień wysokie filtry, powyżej 40spf (nakładane w ilości 2 ml. na twarz) - przez cały rok. NA usta także pomadkę z wysokim filtrem (z LRP w aptekach). NA noc - typowy preparat na przebarwienia to ACNE-DERM, min. kuracja to ok. pół roku. Także kwasy na noc i retinoidy . Przy takiej kuracji przebarwienia powinny  zblaknąć  . Pozdr   | 
|     |   | 
|  2006-03-29, 09:48 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Dot.: Przebarwienia

Witaj Mialam kiedys taki sam klopot jak Ty.Iwiesz moze trwalo to jakis czas ale codziennie stosowalam mleczko,tonik i jak dobrze pamietam peeling ogorkowy Ziaji.Przed snem nasaczalam wacik tonikiem i kladlam na 5 lub 10 minut nad gorna warge.Mi to pomoglo i teraz jest ok.Zycze wytrwalosci i powodzenia.I jeszcze jedno -specjalnie tego nie tuszowalam,nie zwracalam na to uwagi i mysle ze inni tez.Grunt to oswoic sie z tym dopoki nie zniknie  Pozdrawiam | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.