|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rocznica ślubu osoba towarzysząca
Witam, kobietki pomóżcie. Zaprosiłam kolegę na wesele, a on mnie na rocznice ślubu swojego wujka. Nie znamy się długo, ale zblizyliśmy sie do siebie i jesteśmy razem. Nie znam jego rodziny, bo nie było takiej okazji. Czy powinnam kupić jakiś prezent. Ewentualnie co mogę kupić. Można powiedzieć, ze to takie drugie wesele. Impreza w sali weselnej na ok 100 osób
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznica ślubu osoba towarzysząca
Myślę, że musisz się z kolegą dogadać czy się składacie na coś. Może być tak, że on będzie sam chciał kupić prezent, wtedy ty będziesz mogła dokupić kwiaty czy wino.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rocznica ślubu osoba towarzysząca
Podobnie i ja powiem, abyś zapytała wprost, jest to najlepsze rozwiązanie. Choć i tak według mnie miłym akcentem i odpowiednim byłoby kupienie bukietu (np. pięknego bukiety frezji i eustomy), może czekoladowy telegram w drewnianym opakowaniu z życzeniami lub chocogrande, czyli ekskluzywną drewnianą skrzyneczkę z trzema szufladkami pełnymi czekoladek ( można kupić piękne takie skrzyneczki z przepysznymi łakociami ).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.