|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Loreal - profesjonalne kosmetyki a np.Hot Liss mleczko
Witam!
![]() mam do was kilka pytan gdyz dopiero co zaczynam jesli chodzi o kosmetyki do prostowania wlosow. narazie mam tylko mleczko Sunsilka ale po tym chyba za wiele spodziewac sie nie mozna. Przymierzam sie do kupienia mleczka Loreala - Hot liss,tego w różowym opakowaniu. Dodam ze bylamw wielu sklepach i nigdzie dostac tego nie mozna.Jest na allegro za 15 zl i nie wiem czy sie oplaca?? jak myslicie?? No ale wrcajac do tematu: bylam w dobrym salonie fryzjerskim gdzie maja kosmetyki Loreala. Oczywiscie mleczka Hot Liss tam nie ma,gdyz maja tam tylko profesjonalne kosmetyki.Ale jest za to wiele innych do prostowania wlosow i wygladzania np. niejaka seria "Loreal tech .." (dokladnie nie pamietam) w czarnych i białych opakowaniach. I wiele innych. Oczywiscie ich cena ok 50 zl. Dlatego chcialabym sie dowiedziec,od kogos kto uzywal tych profesjonalnych czy lepiej kupic takie czy tego Hot Liss`a. Bo juz mam metlik w glowie. No i gdzie kupic jesli juz,to mleczko Hot Liss??? Pozdrawiam
Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2006-02-15 o 11:27 Powód: błą ort:) |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Loreal - profesjonalne kosmetyki a np.Hot Liss mleczko
Hot Lissa kupisz w markecie, np. Carrefour, tesco za mniej wiecej 13-16 zł A co lepsze? No wiadomo profesjonalne to profesjonalne... Ja mam goldwella za mniej więcej 50 i jest super, no ale cena wiadomo...
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny piszcie tez,jakie kosmetyki polecacie z profesjonalnego L`oreala. Chodzi mi o włosy zniszczone farbowaniem,puszące sie,zniszczone rozjasnianiewm itp ale tez kosmetyki do prostowania wlosówz profsjonalnego loreala.bede bardzo wdzieczna za wszelkie sugestie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja stosuje do takich wlosow jak Twoje serie ABSOLUT REPAIR i uwazam ze jest bezkonkurencyjna (szampon, odzywka, maska i ampulki) Stosowalam tez serie wygladzajaca (nie pamietam dokladnej nazwy) oraz serum nablyszczjaco-wygladzajace (to fioletowe 125 ml) i serum wygladzajaco-dyscyplinujace (tecni.art liss control+ 50 ml) a takze serie do wlosow farbowanych delikatnych Polecam wszystkie, wszystkim i pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnialam dodac ze kosmetyki teraz kupuje na Allegro i jeszcze sie nie zawiodlam Np serum nablyszczajaco-wygladzajace kosztuje tak ok. 35 zl a w salonie placilam 50 zl wiec tu nawet z kosztami przesylki jest taniej No i niezaprzeczalny atut to wydajnosc!!! bo wystarczaja naprawde na dlugo nawet przy systematycznym codziennym stosowaniu
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Narazie kupilam mleczko sklepowe Hot Liss loreala oraz super odzywke w płynie do spryskiwania Gliss Qurl czy jakos tak Schwarzkopfa - tą w przezroczystym opkaowaniu do wlosow zniszczonych i łamliwych (nie mylic z ta do wlosow farbowanych).mleczka jeszcze nie testowalam ale ta odzywka jest genialna.Kilka doslownie psikniec na moje wlosy (dlugie) a rozczesują sie odrazu (normlanie musialam tone odzywek stposowac zeby je rozczesac) dlatego POLECAM
![]() Teraz jak uzbieram pieniadze kupie cos z profesjonalnego Loreala.Tylko wlasnie co..... tyle tego jest <wow> |
|
|
|
|
#7 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-03
|
Witam Tez kupiłem na allegro u osoby pod nikiem ...
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2006-03-24 o 14:06 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do prostowania polecam właśnie to mleczko tecni.art w czarnym opakowaniu. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a co lepsze: w czarnym opakowaniu (iron finish) czy bialym (wygladzajace)? (oczywiscie w polaczeniu z prostownica)?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.