|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Praca dyspozytorki taxi !
Wątek zakładam na plotowym ze wzgledu na ilośc osób odwiedzających to forum. Na "buisness" zagląda o wiele mniej więc proszę o nie przesuwanie na "buisness"
![]() Otóż moje pytanie dotyczy pracy dyspozytorki w korporacji taxi. Macie jakieś doświadczenia z tą pracą ? Własne odczucia,zarobki ? Będe wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi,ponieważ przeszukałam google i na ten temat jest bardzo mało a nawet powiedziałabym,że nie ma nic.
|
|
#2 |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Praca dyspozytorki taxi !
Na TVN leci program "Zawody" i było jakiś czas temu o pracy taksówkarza, a więc i o dyspozytorkach taxi
Minusy: pijani klienci nocami, nieprzyjemne uwagi, mała konkretność dzwoniących itp. Plusy? Władza nad klientem O zarobkach nie było nic mówione...
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze z nadzieją na jakies informacje.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dwie siostry były dyspozytorkami i sobie chawaliły ;]
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam
ja jestem dyspozytorką w radio-taxi pracuję z mała przerwą 2 lata. Co moge powiedzie o tej pracy po prostu trzeba ją lubieć bo inaczej na dłużej się tu nie wytrzyma. Plusem jest to w jakim systemie się pracuje wiadomoże siedzimy same po 8 godzin ale nie jest najgorzej jest dostęp do internetu, można poczytać książkę, zadzwonić kiedy się chce. Fakt jest taki że ludzie dają nie raz popalić i kierowcy tak samo. Pijani klienci nawyzywaj ą, naubliżają ale nie trzeba tego brać do siebie. Są też i miłe chwile. Jak jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napiszę chyba że chcecie coś wiedzie innego. P.S. Najważniejsze to jeszcze to abyśmy się dogadywały!!!! bo od tgo bardzo dużo zależy |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Praca dyspozytorki taxi !wazne
witam chciała bym sie dowiedziec czy w taxi dyspozytorkom daja umowe o prace? i na jakie wynagrodzenie mozna liczyc?;-) glownie interesuje mnie Warszawa ale prosze o kazda informację.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja również chciałabym się dowiedzieć czegoś o takiej pracy.. Najlepiej od osoby która tak pracowała, najlepsze zródło
Z tego co ja wiem to umowa jest o pracę, czasami przyjmują studentów na umowę zlecenie - zazwyczaj na okres letni i na pół etatu. Zastanawiają mnie zarobki..
|
|
|
|
|
#8 |
|
CrazyBunny83
|
Nie polecam, spedziłam na dyspozytorni 10 lat, kiedy moje znajome sie bawiły ja spedzałam nocki w pracy, weekendy,świeta , sylwester...,miałam 23 lata jak w to weszłam.. nie polecam jesli ktos chce miec zycie prywatne, spać w nocy, i oszczedzic wiele nerwów,oraz zdrowia, jedzenie w biegu,.czyli praca na chomika , stres spowodowala spore problemy zdrowotne, tym bardziej ze pracodawca oszczedzal na badaniach pracownikow,teraz szukam pracy w innej branży a doświadczenie w taksówkach nigdzie mi sie nie przyda znajomosc topografii,programu do wysyłania,potrzebne jest tylko w tej branży,3 zmiany,nie warte kasy jaka otrzymujemy za te prace,,nie warto,ewentualnie na krotko dorobić.
Edytowane przez Bunny83 Czas edycji: 2018-06-19 o 10:30 Powód: Poprawa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Minusy: pijani klienci nocami, nieprzyjemne uwagi, mała konkretność dzwoniących itp. Plusy? Władza nad klientem
nawyzywaj ą, naubliżają ale nie trzeba tego brać do siebie. Są też i miłe chwile.