|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Mama mojej przyjaciółki umiera
Zadzwoniła do mnie dzisiaj przyjaciółka, że koniecznie musimy się zobaczyć, nie chciała mi powidzieć o co chodzi, ale ja się domyśliłam. Jej mama ma raka piersi, a ona mówiła, że nie może na długo wyjść z domu, więc na pewno coś się pogorszyło. Nigdy nie mówiła o tym dużo ale wiem że jej mama ma usuniętą pierś i bierze/ brała chemię. umówiłyśmy sie popołudniu. Ja nie wiem co mam jej powiedzieć. Jak mi powiedziała pierwszy raz że jej mama jest chora to już było to bardzo trudne a teraz to już wogóle sobie tego nie wyobrażam. Siedze teraz nad klawiatturą i płacze my mamy dopiero 16 lat... Wiem że macie możliwości mi pomóc ale musiałam się wygadać...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mama mojej przyjaciółki umiera
Wszystko w rękach Bogach. Wie co robi.
Trzymaj się
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ciężka sytuacja w ogóle, ja jestem dużo starsza od Was, a sama nie wiem, jak zachowałabym się względem kogoś mi bliskiego znajdującego się w takiej sytuacji.trzymaj się
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Niedawno przeżywałam śmierć ojca mojej koleżanki
On umarł nagle, niespodziewanie - na zawał. Wczoraj jeszcze był a dziś już go nie ma... Nie będzie już nigdy wśród zywych. Strasznie przykra sytuacja zwłaszcza, że mama to osoba wyjątkowa. Ehhs Nie wiem co poradzić, bo na takie sytuacje nie ma dobrej rady. Po prostu bądź zawsze kiedy przyjacióka będzie cię potrzebowala. Nie uciekaj nawet w najgorszej chwili kiedy serce przyjacióki pęknie na miliony drobnych kawałeczków. Ona może Ciebie wtedy bardzo potrzebować.Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
musi wiedzieć ,że ją wspierasz i ,że zawsze może na Ciebie liczyć, to naprawdę dużo
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Tak musisz ja wspierać.Musi wiedzieć ,ze ktoś jest z nią!
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Straszne
Szczerze jej współczuję Wiem sama co to znaczy utrata kogos bliskiego Niedawno zmarła mama i ciocia od mojego ex chłopaka Potrącił je samochód Dzień przed zakonczeniem roku szkolnego Naprawdę wiem co to znacyz utrata kogos bliskiego ... Na pewno nie pocieszaj koleżanki, bo to nic nie da .. zresztą ona musi przeżyc swoje ... nie ma sensu poprawienie jej nastroju, bo ona to musi przeżyć na swój sposób. Nic na siłę... A ty poprostu być z nią i ją wspieraj ...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że w tej sytuacji powinnać poprostu być przy niej, spotkac się z nią, pozwolić się jej wygadać itd.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
Wiem że muszę znależć w sobie siłę i dać jej wsparcie. Niestety wyjeżdżam w piątek za granicę, więc kontakt bedziemy miały bardzo ograniczony. Ona jest bardzo wrażliwa i po prostu się o nią boję. Po stracie chłopaka nie mogła się pozbierać przez prawie rok, wpadła w bulimię...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia na szczęscie wątek okazał się niepotrzebny
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam 16 lat
Kilka dni temu zmarł na zawał tata mojej koleżanki
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

On umarł nagle, niespodziewanie - na zawał. Wczoraj jeszcze był a dziś już go nie ma... Nie będzie już nigdy wśród zywych. 

Wiem że muszę znależć w sobie siłę i dać jej wsparcie. Niestety wyjeżdżam w piątek za granicę, więc kontakt bedziemy miały bardzo ograniczony. Ona jest bardzo wrażliwa i po prostu się o nią boję. Po stracie chłopaka nie mogła się pozbierać przez prawie rok, wpadła w bulimię...