|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna i jej kolega
Hej,
Mam dziewczyne od paru miesiecy. Jest to typ osoby, ktora uwielbia podroze i w kazdej wolnej chwili gdzies wyjezdza (ja podobnie). Poznalismy sie wlasnie podczas jednego z takich wyjazdow. Zaiskrzylo i zostalismy para. Teraz, po paru miesiacach ja musze na pare miesiecy wyjechac za granice, takze jestesmy w zwiazku na odleglosc (porobilem troche dlugow, musze to teraz nadrobic). Tydzien po moim wyjezdzie dziewczyna poinformowała mnie, ze jedzie na weekend do Gruzji z jej kolega (ja nie moge, gdyz zaczynam prace). Od znajomego wiem, ze podziwia tego kolege, jego zaradnosc, ale stwierdzila ze "nie mogliby byc razem, bo maja zbyt mocne charaktery". Z drugiej strony jest bardzo zaborcza. Niedawno rozstalem sie z dziewczyna po paru latach, czasami napisze do niej maila, gdyz wciaz mamy pare "niedokonczonych" spraw zwiazanych chociazby ze wspolnymi rzeczami. Moja dziewczyna jest niesamowicie o nia zazdrosna. Sprawdza moje e-maile, sledzi profil FB mojej bylej... Wyjazd na weekend z kolega, a z drugiej strony ta zaborczosc... Czy jej na mnie zalezy? Edytowane przez Pande Czas edycji: 2017-11-25 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: Dziewczyna i jej kolega
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dokończ zaległe sprawy z byłą dziewczyną, zamiast szukać dziury w całym... Daj swojej obecnej dziewczynie swobodę i dbaj aby nie miała podstaw do bycia zazdrosną. Aż tyle i tylko tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przeszkadzałoby mi takie kontrolowanie i przeszkadzałyby mi takie wyjazdy drugiej połówki.
Wygląda mi na to, że ona próbuje tworzyć podwójne standardy, ciebie chce kontrolować, sprawdza maile, a sama wyjeżdża z kolegami. Zakończ sprawę z byłą, ale nie daj się tak kontrolować, szanuj swoją prywatność, bo takie zachowanie to już przesada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A ja mam inne zdanie na ten temat. Co miała sama jechać do obcego państwa? Bezpieczniej jednak z kimś. Znają się chyba od dawna i skoro do tej pory nie było związku to już nie będzie między nimi. To raz. A dwa sama byłabym zazdrosna gdyby mój facet jeszcze nie dokończył spraw z byłą. Jesteś trochę pod tym względem nie fair wobec niej. Oddaj ex rzeczy, zakończ uff etap i wtedy możesz mieć jakiekolwiek pretensje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie dziewczyna zachowuje się bardzo nie fair,sprawdza cię na każdym kroku a sama wyjeżdża sobie z kolegą zagranicę. Pewnie jak ty byś wpadł na taki pomysł (wyjazdu gdzieś z koleżanką) to byłaby awantura stulecia ![]() Edytowane przez Beniak Czas edycji: 2017-11-27 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.