Gdzie w warszawie kupię glany? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-18, 11:33   #1
frich
Przyczajenie

Gdzie w warszawie kupię glany?

Witam
Wiecie może ,gdzie w warszawie mogę kupić glany? No cóż, idzie zima, a butów ni ma Bo sklepy internetowe mnie nie przekonują. Gdzieś am czytałam,że w galerii metra centrum, ale to było dawno temu, i nie wiem, czy to jeszcze aktualne. Najchętniej kupiłabym zaufane steel'e ale nie pogardzę jakimiś innymi
Z góry dziękuję za odpowiedź
frich jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 12:11   #2
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Dot.: Gdzie w warszawie kupię glany?

Złote tarasy, sklep Heavy Duty. W innych galeriach handlowych też są sklepy tej firmy. W sklepach po Centralnym też widziałam, zwłaszcza w tych z militariami, ale IMHO te z HD są bardziej wytrzymałe, no i mają roczną gwarację.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 12:50   #3
lucciola
Zakorzenienie

O kurczę, dawno nigdzie glanów nie widziałam. W szuz szopach są czasem właśnie Heavy Duty ale mnie ich wygląd jakoś nie przekonuje. Kiedyś nosiłam steele i były naprawdę nie do zdarcia, podeszwę miały taką jak lubię: twardą i niezbyt grubą (HD które widziałam mają grubszą i bardziej miękką i to mi się w nich nie podoba). A tak z ciekawości gdzie Steele można kupić? Kiedyś (dawno temu) były pod Pałacem Kultury, eh... gdzie te czasy...
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 13:56   #4
uria
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to uria

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Złote tarasy, sklep Heavy Duty. W innych galeriach handlowych też są sklepy tej firmy. W sklepach po Centralnym też widziałam, zwłaszcza w tych z militariami, ale IMHO te z HD są bardziej wytrzymałe, no i mają roczną gwarację.
Heavy Duty w Złotych jest zlikwidowane, został sklep w Arkadii, Reducie i w Wileńskiej. Wybór mają ogromny, oprócz "swoich" glanów mają też martensy. Dziewczyny w wątku glanowym pisały też coś o glanach z Wojasa, z tego, co widziałam, są dużo tańsze niż HD, ale nie wiem, jak z jakością.

uria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 14:02   #5
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Szkoda że w Złotych zlikwidowali
Mieli tam świetny personel.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 14:28   #6
ourlastsummer
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny w wątku glanowym pisały też coś o glanach z Wojasa, z tego, co widziałam, są dużo tańsze niż HD, ale nie wiem, jak z jakością.
Jako zadowolona właścicielka glanów Wojasa mogę się wypowiedzieć - moje trzymają się bez najmniejszych uszkodzeń 3 rok, chodzę całą jesień i zimę + wiosną, kiedy jeszcze jest chłodno. Nie ma żadnych problemów z nimi. Sznurówki wciąż te same Za czarne 10-tki dałam ok. 200 zł, także to nie jest jakaś wygórowana cena za glany. Wcześniej miałam HD, używałam 2 lata, jednak zginęły śmiercią tragiczną, wyrzucone w pudle podczas remontu jedyną ich wadą było to, że były droższe o połowę.
Podsumowując - polecam i HD i glany Wojasa
ourlastsummer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 15:57   #7
Maja102
Zakorzenienie

przy Alejach Jerozolimskich, w Millenium Plaza, przeniesiono część kupców z KDT, w tym też stoisko z ciuchami dla metali.
Tam rok temu kupowałam swoje Steel'e
(mam nadzieję, że stoisko jeszcze istnieje, poza tym w podziemiach Dworca Centralnego, przy galerii LIM w sklepie z militariami też wtedy Steel chyba oglądałam)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2012-01-18 o 15:59
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 10:52   #8
frich
Przyczajenie

Dzięki za pomoc! Niedługo pojadę się pokręcić po Warszawie w poszukiwaniach Mam nadzieję,że znajdą to, czego szukałam.
Stary 2012-01-19, 15:00   #9
eldi
Przyczajenie

Zastanawiam się nad kupnem glanów mężowi, co myślicie o oficerkach a nie typowych glanach?
eldi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-20, 11:17   #10
frich
Przyczajenie

eldi- jak dla mnie, są ok Ja przez długi czas, z braku gotówki na glany, chodziłam w opinaczach z demobilu. Oczywiście, jak na stare buty wojskowe przystało, za wygodne to one nie były :P Ale myślę że teraz można znaleźć dość wygodne oficerki i nawet nie za drogie. A jeżeli chodzi o wygląd, to też jest ciekawie- w przypadku moich opinaczy byłam z nich bardzo zadowolona ;D
Także polecam i glany i oficerki.
Stary 2018-01-06, 08:57   #11
coffeehaus
Przyczajenie

wątek odświeżam

gdzie mogę w Warszawie kupić glany, obejrzeć je pzed zakupem? sklepy internetowe mnie nie interesują.

moje obuwie postanowiło się poddać po kilku latach służby, w związku z czym szukam glanów. marzyłam o nich od lat wczesnonastoletnich i wreszcie mam okazję je kupić. z tego co widzę Heavy Duty wyparowało, widzę że Steele są dobre. gdzie je dostać? bazary? małe sklepiki w przejściach?
coffeehaus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-08, 02:27   #12
Rena
Zakorzenienie

Moze martensy?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości