| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-10-16, 15:47 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-10 
				 | Prezent dla męża- wycieczka w góry

Hej, potrzebuję pomocy. Mąż jest bardzo zapracowany, chciałabym mu sprawić kilka dni odpczynku w górach, niestety kompletnie się nie znam. Osobiście nie lubię gór i nigdy tam nie jeżdzę, mąż za to je kocha zwiedzać i fotografować a odkąd jesteśmy razem (8lat) nie jeździ z uwagi na mnie.  Będzie to wycieczka tylko dla niego (ja z uwagi na małego bobasa i tak musiałabym zostać), wycieczka na około 5dni, najlepiej blisko gór (mąż nie ma prawka wiec wszelkie dojazdy to autobus, do ktorego fajnie jakby było blisko), lub gdyby sam ośrodek/hotel był blosko szlaków itp. Proszę o pomoc, może znacie jakieś fajne miejsca? Zależy mi na pokoju jednoosobowym + śniadania. | 
|     |   | 
|  2015-10-20, 13:14 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-07 
				 | 

Dot.: Prezent dla męża- wycieczka w góry

Czy to jest nadal aktualne? Udało wam się coś znaleźć?

| 
|     |   | 
|  2015-10-20, 13:27 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-07 Lokalizacja: Paris 
				 | 

to nie jest bezpieczne by ktos chodzil sam po szlakach. Nie moze sie dogadac z kolegami?

| 
|     |   | 
|  2016-02-25, 15:35 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-02 
				 | 

Może zgadaj się z jego kumplami i zorganizuj mu wycieczki górskie, rafting, wycieczki rowerowe a potem ognisko. Pieniny są takim miejscem gdzie wszystko to znajdziesz. Gdybyś chciała to są nawet firmy które wszystko organizują, włącznie z noclegiem. Ja korzystałam z usług firmy xxx. Wysokie góry są  niebezpieczne i ja bym się obawiała o swojego męża .

Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-03-10 o 08:45 | 
|     |   | 
|  2018-02-28, 15:25 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-02 
				 | 

Taki prezent może być naprawdę super jeśli oczywście mąż lubi góry   Ale ciekawe opcje są również tu https://www.toys4boys.pl/3-prezent-dla-niego 
				__________________ to jest strasznie niesprawiedliwe, że jednym przychodzi coś tak łatwo a inni muszą się naharować żeby osiągnąć to samo. Edytowane przez Gambit1212 Czas edycji: 2018-03-02 o 15:08 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.