|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
...seven heaven...
tak jakos w bieli... nie wiem czy ładnie czy nie - ocencie same Kochane Wizażanki
![]() od razu zaznaczam, że różowe plamy na moich policzkach to efekt uczulenia...i nie a ładnie to wygląda ale tak już mam jak coś tam zaczyna pylić... a kosmetyki to: kredka biała - Avon tusz niebieski - Avon podkład - Soraya rozświetlacz - Paloma usta - pomadka ochronna Avon (o rany - maniaczka Avonu ...choć w praktyce nie zupełnie )pozdrawiam aha - i fotki troszkę mało ywraźne, gdyż aparat jest "na umarciu" - muszę go podładować
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...seven heaven...
Nie przemawia do mnie ten makijaż zupełnie niestety
wyglądasz jakbys była chora... Jasne włosy jasna cera takie chłodne cienie i brak czarnego tuszu dają taki efekt chyba
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nie pasuje Ci zupelnie taki makijaz, jest za jasno. czekam na cos ciemniejszego
|
|
#4 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
brakuje jakiegoś mocniejszego akcentu-czy to podkreślenia linii rzę , porządnego wytuszowania ciemnym tuszem... Teraz jest zbyt jasno, bezbarwnie wręcz. Choć bardzo podoba mi się do ujęcie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1151750500 ma fajny klimat
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
hmmm... tak szczerze mówiąc, to macie rację. faktycznie za mdły
musze eksperymentować z ciemniejszymi barwami ![]() agabil1 dziękuję, że dostrzegłaś choć jedną fajną rzecz
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Zbliżenie oka wygląda okej, ale całość trochę gorzej. Zgadzam się więc z powyższymi opiniami, aby dodać jakiś mocny akcencik
![]() Albo chociaż rozetrzeć ten biały cień, tak aby nie było wokół oka tych kresek. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim jest za jasno, nie obraz sie ale nijak
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
tom się wygłupiła dziewczyny... aż mi tak jakoś dziwnie... bo jak teraz patrzę na ten makeup, to widzę jaki on marniuchnynaszła mnie jakaś złota myśl, że matody prób i błędów co do wizażu, to w moim przypadku metody "błędów i błędów" Jesteście naprawdę bardzo taktowne i miłe obiecuję, że postaram się bardziej
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Aphrodisyack
, mam dla Ciebie propozycje - sprobuj makijazu zloto-brazowego - moja kolezanka ma tez niebieskie oczka i wyglada w zlocie zmieszanym z brazem rewelacyjnie. Pamietaj, ze nalezy podkreslac w Nas, to co najladniejsze. Ty masz bardzo ladny kolor teczowki, w Towim wypadku postawilabym zawsze akcent na oczy ) bedzie coraz lepiej. Nie zniechecaj sie |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję rybko ![]() złoto i brąz brzmią tak kusząco, że podejrzewam, iż będzie to mój następny makijażyk
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czekam z niecierpliwoscia na Twoja wersje zloto-brazowa
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie podoba mi się, ale tylko z tego względu, że jest zbyt jasno. Na zbliżeniach oczu widać, że rzęsy są niedomalowane. Może gdyby rzęsy były mocno wytuszowane np. czarnym tuszem inaczej by to wyglądało.
Też mam jasną karnację i nigdy nie maluję oczu białą kredką. Podoba MISIĘ ujęcie, o którym wspomniała Aga.
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Tak w tym makijażu rzeczywiście nie wyglądasz najlepiej
Posłuchaj rady ryby, co do złoto-brązowego makijażu. W takich jasnych wyglądasz za blado i jak chora...Ale na przyszłośc już to wiesz i miejmy nadzieję- nie popełnisz tego samego błedu. Wcale się nie wygłupiłaś. Po to jest to forum, by się uczyć Głowa do góry! Czekamy na brąz ze złotem Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
kroofk@ - dziękuję za pochwałę ujęcia
czuję sie dowartościowana ![]() a co do białej kredki - tak szczerze powiedziawszy - to użyłam jej pierwszy raz ...i niezbyt szczęśliwie ale ... przecież trzeba uczyć się na błędach następnym razem może być juz tylko lepiej ![]() zielona0noc - obiecuję ten brąz+złoto
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
skasowano
Edytowane przez Sandi_xD Czas edycji: 2008-04-23 o 19:46 |
|
|
|
|
#17 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Udanych prób |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie podoba
chociaz bardziej jako makijaz artystyczny- stylizacje, a nie codzienny, bardzo ladnie wyglada samo oko, naprawde uwazam ze osiagnelas ciekawy efekt
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powiem tak : Jeżeli zaliczyć makijaż do fantazyjnych wyszło naprawdę nieźle
) Natomiast do makijażu dziennego same przyciemnienie ust nie wystarczy - w tym przypadku potrzebny jest mocniejszy akcencik oczek ![]()
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
haallka dziękuuuję pięęknie
![]() ![]() mona 1878 również bardzo dziękuję i w końcu kiedyś muszę ciemniejsze oczęta stworzyć
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm nie bardzo ten niebieski tusz do mnie przemawia,
makijaż nie podoba mi się ![]() brąziki fajne, fajne a w tym make-up'ie czegoś brak.. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
hello kobietko
bardzo podoba mi sie Twoj profil jest jais taki sympatyczny co do makijazu dziewczyny juz napisaly ze cos mocnego by sie przydalo baaardzo sie ciesze ze sie nie zniechecasz i cwiczysz dalej zobaczysz jeszcze troche i bedzie gites
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się
ta biel do Ciebie nie pasuje, masz jasną karnację, jasne włosy - makijaż jest dla Ciebie zbyt delikatny. Oko obrysowane brzydko, nie podoba mi się również ten niebieski tusz. Może jakbyś chociaż użyła czarnego i wykonała delikatną czarną kreskę wówczas makijaż lepiej by się prezentował
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
smileofangel nie zniechęcam się, bo...cenię sobie Wasze rady ![]() rei , smerfeta - dzięki za wyrażenie opinii
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem makijaż Ci nie pasuje
.
|
|
#26 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Hmm makijaż moim zdaniem jest ciekawy, taki anielski. Ale raczej nie nadaje się na codzień, bardziej na jakiś bal w chmurach
albo na zimę. Mam uwagę odnośnie brwi. Na zdjęciu, gdzie widać całe Twoje oblicze ich nierówny kształt nadaje Ci bardzo smutny wyraz twarzy. Spróbuj je uczesać tak, żeby włoski nie były skierowane w dół. Pokręciłabym też bardziej włosy i spięła w luźny kok. Ogólnie oceniam na plus, ale stylizacja wygląda na niedokończoną. Głównie chodzi o te brwi i włosy. Odnoszę też wrażenie, że Twój podkład ma zbyt różowy odcień, jak dla Ciebie. Czy to może wina zdjęcia? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądasz jak śnieżynka
![]() Nawet ładnie ale troszkę zbyt blado, brakuje jakiegoś akcentu
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
kamilak moje brwi...hmmm wiem, nie są w najlepszym stanie, ale jak już to gdzieś pisałam, ich nierówność wynika z faktu, że na lewej mam bliznę po wypadku - i tam mi włoski nie rosną
ale już sobie postanowiłam, ze jutro idę do kosmetyczki ![]() sathi - hihi "śnieżynka" jak ładnie powiedziane a ten mocniejszy akcent - jakiś muszę wykombinować
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
aha - a co do wszelakich sugestii - bardzo chętnie wszystkie przyjmę
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

ale tak już mam jak coś tam zaczyna pylić...
...choć w praktyce nie zupełnie

tom się wygłupiła dziewczyny... aż mi tak jakoś dziwnie... bo jak teraz patrzę na ten makeup, to widzę jaki on marniuchny

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
MIŁEGO DNIA