Czy ja mu się podobam? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-09-22, 11:42   #1
kasianow93
Przyczajenie

Czy ja mu się podobam?

Cześć Dziewczyny,

chciałabym zapytać w poście o waszą opinię na temat pewnego faceta. Na wstępie dodam że jestem singielką od jakiś dwóch lat. Facet który mi się podoba jest kurierem i często przywozi paczki do firmy w której pracuję. Nie jestem pewna czy dobrze interpretuję jego zachowanie stąd prośba o pomoc big_smile facet bardzo mi się podoba, za każdym razem jak przyjeżdża do mnie z paczką to mnie zagaduje, uśmiecha się, wypytuje o to co zamówiłam lub co będzie w kolejnych paczkach ogólnie tak jakby lubił ze mną porozmawiać bo robi to za każdym razem gdy przyjeżdża. Jeśli spotyka mnie poza miejscem pracy to zawsze zwraca na mnie uwagę i mówi mi dzień dobry. Kiedyś też zagadywał pod pracą w jakich godzinach pracuję, w jakich godzinach kończę w każdy dzień. Nie chciałabym zrobić z siebie idiotki myśląc że może mnie podrywa a wcale tak nie jest bo w sumie ma moje dane, ma mój numer telefonu a jednak nigdy nie zagadał o spotkanie czy kawę. Może po prostu chce być miły a ja sobie coś wymyślam? Mam problem z interpretacją męskich zachowań bo byłam wiele lat w jednym związku i odkąd jestem singielką nie umiem odczytywać bycia miłym a podrywu.. co o takim zachowaniu sądzicie? Był też rozmowy w których otwarcie prawił mi komplementy na przykład na temat mojej figury..
kasianow93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-23, 08:03   #2
Guinevera
Raczkowanie

Dot.: Czy ja mu się podobam?

Zachowanie kuriera wygląda kropka w kropkę jak zachowanie mojego osiedlowego listonosza, ale w życiu nie podejrzewałabym go o flirt

Jak ci sie podoba to sama spróbuj go zagadać i zapytać czy np. ma plany na weekend.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------
Guinevera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-23, 10:06   #3
skara
Zakorzenienie

Trudno powiedzieć, ale możesz zacząć od skrócenia dystansu i propozycji przejścia na ty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-23, 17:28   #4
Nadiaa33
Raczkowanie

Jak nigdy nie próbował zagadać o kawę, to moim zdaniem on tylko lubi sobie pogadać. Tak jak powiedziałaś, chce być miły albo lubi sobie poflirtować. Nieśmiały z tego co piszesz na pewno nie jest, skoro sam prawi Ci komplementy i pierwszy zagaduje Możliwe, że ma dziewczynę, a po prostu jest taki rozmowny albo lubi flirtować z kobietami. Jak mimo tego wszystkiego nie próbował nigdy się umówić, to nie nadinterpretowałabym jego zachowania. Jeśli chciałabyś coś z tym dalej robić to przede wszystkim spróbuj wybadać, czy przypadkiem nie ma dziewczyny na przykład przekierowując rozmowę na plany weekendowe, urlopowe itp
Nadiaa33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-23, 19:56   #5
Aelora
Wtajemniczenie

Odpowiadałaś kiedy pytał o godziny pracy? Podejrzewam, że nie chce być nachalny ani wykorzystywać Twoich danych czy numeru telefonu, które ma z pracy. Np. pracownicy banków i wielu innych zawodów mają dane swoich klientów, ale to nie znaczy, że mogą nagle pisać do klientki prywatnie. To ona musi sama zdecydować, czy poda swój numer poza pracą, inaczej mogłoby to zostać źle odebrane. Może jemu też regulamin zabrania użycia Twoich danych do takich kontaktów.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-09-24, 11:00   #6
kasianow93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
Trudno powiedzieć, ale możesz zacząć od skrócenia dystansu i propozycji przejścia na ty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie też nad tym myślałam, bo cały czas mówi mi na Pani. Kiedyś mu się zdarzyło zapomnieć i powiedzieć do mnie na ty ale szybko wrócił do Pani myślę że nie powinien tego źle odebrać? w końcu często się widujemy i tak sobie gawędzimy to po co ten pan i pani.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Odpowiadałaś kiedy pytał o godziny pracy? Podejrzewam, że nie chce być nachalny ani wykorzystywać Twoich danych czy numeru telefonu, które ma z pracy. Np. pracownicy banków i wielu innych zawodów mają dane swoich klientów, ale to nie znaczy, że mogą nagle pisać do klientki prywatnie. To ona musi sama zdecydować, czy poda swój numer poza pracą, inaczej mogłoby to zostać źle odebrane. Może jemu też regulamin zabrania użycia Twoich danych do takich kontaktów.
Odpowiadałam i sam mi też mówił kiedy zaczyna i kończy. Kiedyś wpadł do mnie z paczką i coś mówił że napiłby się kawy itd a ja mu głupia odpowiedziałam że mamy niedobrą i mu odradzam a może jemu chodziło o kawę ze mną
Stary 2025-09-24, 11:30   #7
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasianow93 Pokaż wiadomość
Odpowiadałam i sam mi też mówił kiedy zaczyna i kończy. Kiedyś wpadł do mnie z paczką i coś mówił że napiłby się kawy itd a ja mu głupia odpowiedziałam że mamy niedobrą i mu odradzam a może jemu chodziło o kawę ze mną
Pewnie chodziło mu o kawę właśnie z Tobą ogólnie gość wydaje się kulturalny i nienachalny - skoro zagaduje, pytał o kawę i godziny pracy to dość jasno próbuje nawiązać z Tobą kontakt. Jeśli jesteś zainteresowana, może warto podtrzymać temat gdy znów się spotkacie.
Nie miej mu za złe, że nie próbuje do Ciebie napisać z powodów które opisałam wyżej, może po prostu nie może wykorzystywać danych klientów w prywatnych celach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2025-09-24, 11:43   #8
kasianow93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Pewnie chodziło mu o kawę właśnie z Tobą ogólnie gość wydaje się kulturalny i nienachalny - skoro zagaduje, pytał o kawę i godziny pracy to dość jasno próbuje nawiązać z Tobą kontakt. Jeśli jesteś zainteresowana, może warto podtrzymać temat gdy znów się spotkacie.
Nie miej mu za złe, że nie próbuje do Ciebie napisać z powodów które opisałam wyżej, może po prostu nie może wykorzystywać danych klientów w prywatnych celach.
Będzie u mnie w piątek z paczką. Jest trochę cięższa więc chcę mu zaproponować żebyśmy się spotkali pod budynkiem i wtedy zaproponuję przejście na ty, ja będę poza pracą on też może będzie miał więcej luzu i może pomoże mi z paczką.. taki chytry plan mam Jeśli wtedy nic nie wypali albo nie daj Boże będzie na mnie zły o to przejście na ty to będę miała jasną sytuację.
Stary 2025-09-24, 12:05   #9
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie u mnie w piątek z paczką. Jest trochę cięższa więc chcę mu zaproponować żebyśmy się spotkali pod budynkiem i wtedy zaproponuję przejście na ty, ja będę poza pracą on też może będzie miał więcej luzu i może pomoże mi z paczką.. taki chytry plan mam Jeśli wtedy nic nie wypali albo nie daj Boże będzie na mnie zły o to przejście na ty to będę miała jasną sytuację.
Fajny pomysł Będziesz też miała jasny sygnał, czy jest zainteresowany, czy tak tylko zagadywał bez konkretnego celu. Gdyby robił jeszcze jakieś sugestie odnośnie godzin pracy, kawy itd. to też warto nawiązać kontakt. Jeśli oczywiście masz na to ochotę. To ściskam kciuki, żeby wszystko wyszło fajnie i po Twojej myśli.
Stary 2025-09-24, 15:48   #10
Sonni
Przyczajenie

Cytat:
Dobry pomysl + mozesz dodac, ze myslalas o tej kawie i znalazlas kawiarnie z super kawa i mozesz smialo polecic, zobaczysz czy nadal bedzie zainteresowany i podejmie temat zapraszajac Cie
Sonni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości