| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2025-10-26, 13:39 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2025-10 
				 | Tabletka po i pęknięta prezerwatywa

Hej,  mam regularne cykle, średnio 29 dni. Ostatni okres skończył się 14.10, 15.10 pękła prezerwatywa, wiem, że dni niepłodne ale dla bezpieczeństwa wzięłam tabletkę dzień po, było to w innym kraju, pani z apteki powiedziała, że trzeba ją wziąć do 24h, co zrobiłam, 15.10. Po 4, dniach, 20.10 nastąpiło krwawienie, trwało 4 dni, jak okres. Jakbym nie wzięła tabletki, dokładnie wczoraj powinna być owulacja. Idealnie wczoraj znowu pękła gumka  ) Nie potrafię znaleźć pewnego info, czy miałam dni niepłodne i dalej mam. Myślę, że powinnam, bo owulacja powinna zostać przesunięta, więc powinna nastąpić ok. 1.11, czyli teraz powinnam być bezpieczna. Nie będę brać drugiej tabletki, bo mi to rozwali hormony pewnie masakrycznie. Pisałam na czacie luxmed do internisty, bo dzisiaj nic innego nie ma, ale lekarkapowiedziała, że nie wie. Co myślicie? | 
|     |   | 
|  2025-10-27, 08:39 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2025-04 
				 | 

Dot.: Tabletka po i pęknięta prezerwatywa

Przeszliśmy to żoną, tylko, że gumka źle była założona i się zsunęła. Wtedy trzeba było wziąć tabletki dzień i dwa dni po, czyli łącznie dwie. To, że dostałaś owulacji, nie oznacza, że nie jesteś w ciąży. Kupujcie markowe prezerwatywy, skoro te, których używa Twój partner pękają, to oznacza, że stosujecie badziewie. | 
|     |   | 
|  2025-10-28, 09:58 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2025-10 
				 | 

Dot.: Tabletka po i pęknięta prezerwatywa

Czemu nie zrobisz po prostu testu?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.