|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kiedykolwiek było Ci widać majtki | |||
Nigdy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 13,33% |
Czasami |
21 | 70,00% |
Często |
5 | 16,67% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dyskrecja
Hej dziewczyny,
ostatnio miałam taką sytuację, że siedząc w pubie, jeden ze znajomych dość głośno zwrócił mi uwagę, że widać mi majtki. Miałam na sobie spódnicę, nie jakąś bardzo mini. Nie wiedziałam co odpowiedzieć, zrobiłam się czerwona i nerwowo zaczęłam poprawiać. Oczywiście od razu inni zaczeli się gapić.... ![]() Zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś podobnego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dyskrecja
A czy na pewno chciałaś umieścić wątek na forum MODA?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale było Ci widać majtki bo wyszły górą czy jakos siedzialaś z rozszerzonymi nogami?
Mi czasem wyłazą góra ale to raczej zwraca na to uwage mój facet albo matka.Ale ktoś obcy nigdy. Trzeba było obrócić całą sytuacje w żart |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chyba nie ma w tym nic mega strasznego, nie raz słyszłam jak jakiejś koleżance na wykładzie ktoś powiedział że majtki jej wystają, trzeba było sie poprawić, usmiechnąć i koniec tematu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No bez przesady.To żadna tragedia przeciez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mnie czasem majtki - szczególnie stringi wychodzą górą - nie lubie tego bo mam wrażenie, że wszyscy się patrzą - dużo moich znajomych (facetow) jest bardzo wyczulona na tym punkcie, mój chłopak zawsze w takich sytuacjach podciągał mi spodnie
![]() Często mi się też zdarza, że wystają mi "uszka" od stanika - widac mi stanik po prostu (górną cześć miseczek, kawałek koronki) przy bluzkach z dekoltem (a nosze same bluzki z dekoltami nawet zimą) Wiem ,że to bardzo przykłuwa uwage mężczyzn, nie jest to u mnie efekt zamierzony tylko dzieło przypadku i natychmiast jak zauważe, ze coś mi widac poprawiam się czasem tez po prostu zmniejszam dekolt w bluzce, zawsze tez kolezanki mi zwracaja na to uwage, ale nie tak perfidnie tylko z usmiechem - ot taki wypadek i już po co zaraz robić afere ![]() Kolega powiedział mi kiedyś, że własnie bardzo go denerwuje gdy dziewczynie widac majtki bądź stringi i że już lepiej ja mi ten stanik widać niż majtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Przepraszam, dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem ten Twój znajomy, jeżeli już chciał Ci zwrócic uwagę to mógł to zrobic w bardziej dyskretny sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja nigdy bym nikomu nie zwróciła uwagi, nawet na ucho. To nie wypada chyba. Poza tym, ten chłopak powiedział, że widać mi różowe majtki. No i co miałam odpowiedzieć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Żeby sobie znalazł ciekawsze zajęcie od obserwowanie cudzych majtek
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi nikt nie zwracał tak uwagi, bo nigdy majteknie było mi widać
![]() Ale miałam koleżankę, której bardzo często wystawały z tyłu stringi albo nawet...ekhm... widać było, że tak się delikatnie wyrażę: "rowek" ![]() A mieliśmy nawet polonistkę, która na wystające stringi zwracała jej uwagę przy całej klasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie ma czym się, aż tak przejmować, kolega pewnie i tak już o tym zapomniał. Wystarczyło tą uwagę obrócić w żart, uśmiechnąć się i już. Ja mam takich charakter, że się zbytnio takimi uwagami nie przejmuje i może dlatego tak łatwo mi powiedzieć "obróć to w żart".
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Renata*, widac Ci dupę! Na co Renata*, poprawiajac się: - Dupy nie widziałaś?? I powiedziala to tak fajnie i śmiesznie, że pozazdroscilam jej umiejetnosci obracania sytuacji, ktore moglabyby byc dla niej zawstydzajace, w żart ![]() * Imiona postaci występujących w powyższej anegdotce zostaly zmienione ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dorkka ja na twoim miejscu bym odpowiedziała że to tylko majtki, i zapytałabym czy lepiej żeby ich nie było
![]() lir391 ja siedząc na zajęciach (przeważnie w ostatniej, albo przedostatniej ławce) widze zawsze przedziałek dziewczyn :/ Ostatnio zaczynam siadać z przodu, albo się przesiadam gdzieś indziej, od tych 2-och dziewczyn, bo normalnie źle mi się robi, jak patrzę na czyjąś dupę. Więc majtki w porównaniu do dupy to pestka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem z tego Twojego kolegi to niezły cham jest. Po pierwsze co go kurde obchodzi czy widać Ci majtki czy nie, nie powinien w ogóle patrzeć Ci "tam", bo rozumiem, że majtki widać Ci było między nogami. Po drugie chyba normalne jest to, że przy zakładaniu nogi na nogę może być widać majtki. Tak zrozumiałam sytuację- że koleś zwrócił Ci uwagę,że widać Ci majtki, podczas gdy załadałaś nogę na nogę. Jeśli dobrze zrozumiałam - to burak z tego Twojego kolegi i kij mu w oko. Nie przejmuj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A tam
![]() ![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Latwo powiedziec - trzeba bylo obrocic w zart. Ja niestety na pewno spalilabym cegle, co by jeszcze bardziej przyciaglo wzrok innych na mnie. Kolega faktycznie mogl byc bardziej dyskretny, skoro nie siedzialas rozkraczona i trwalo to chwile to dziwne, ze akurat w tym momencie zwrocil na to uwage...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Macie racje - nieprzejmować się. Ale ja naprawdę zrobiłam się czerwona i nie wiedziałam co powiedzieć. Zresztą zdarzyło mi się to pierwszy raz. Zawsze jestem bardzo uważna, choćby ze względu na swojego chłopaka, który jest przeczulony na tym punkcie. Zawsze mam nogi złączone i jeszcze zakrywam się rękami, często zakładam nogę na nogę, staram się nie kucać, nie schylać. Zresztą same wiecie, że jak się siedzi to nie zawsze wiadomo, czy coś widać. Bezpieczniejsze są jednak spodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Myśle, że naprawde nie jest to powód do wstydu.
Kazdemu sie przeciez moze zdarzyc. Gorzej by było jakbyś majtek nie miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() myślę, że nie trzeba się tym martwić. osoba, która Ci zwróciła uwagę mogłaby jednak byc troszkę dyskretniejsza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
U nas jak jakies koleżance widać gatki to rzucamy beztrosko "fajne masz majtki" i ta osoba od razu wie o co chodzi.
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mrs Mrau
|
co za wątek
![]() tak,było mi widać majtki....od kostiumu kąpielowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na serio: Dorko...nie przejmuj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
czasami widać mi majtki gdy wystają ze spodni ale staram się ubierać je tak aby nie wyłaziły... a gdy jestem w spódnicy staram sie siadać w taki sposób aby nie było ich widać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Najlepiej albo się nie przejmować, albo coś odpowiedzieć. Bo wg mnie to żaden powód do wstydu. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.