|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kimono
Witam wizażanki i proszę o pomoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie wiem czy lniane spodnie sa odpowiednie na wesele, chyba, ze slub odbywa sie na plazy
![]() ![]() Fotki do inspiracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moze fryzura w podobnym stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kimono
Hmmm czarne "kanciaki" mam ale nie bardzo chciałabym je wdziewać i się postarzać. Zapomniałam dodać że mam 17 latek i wyglądam bardzo...młodo. Na pewno nie na swój wiek
![]() To moze odwrócę pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To masz zupełnie jak ja
![]() ![]() Co do spodni, to zależy od wielkości wesela, miejsca itp, ale wydaje mi się, że jednak nie bardzo pasują. Jeżeli i tak planujesz coś kupić, to radzę zainwestować w uniwersalną sukienkę. Niekoniecznie małą czarną, ale taką, która sama w sobie nie jest jakaś balowa. Do takiej ubierając szpilki i np. narzucając jakiś szal, z elegancką torebką, rajstopami, będziesz wyglądać całkowicie odpowiednio moim zdaniem na weselu, a np. do balerinek, bolerka i fajnych okularów będzie idealna na półmetek czy tam połowinki ![]() Pozdrawiam ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.