|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
!!! NIEAKTUALNE !!!
!!! RESZTA FOTEK W POSTACH 50, 51, 73, 91, 92 i 94 !!! (kliknij na cyfry i przeniesie Cię do postu ze zdjęciami )Dokładka na zielono - do 2 sierpnia DOKŁADKA - 3 sierpnia NAJNOWSZA DOKŁADKA - 4 sierpnia TWARZ: Błyskawiczna maseczka oczyszczająca Mat-B Complex, Dermika - 2 saszetki (próbki) CIAŁO: Nawilżający olejek do ciała w sprayu, Avon, seria Skin So Soft, nie ma plastikowej zatyczki na końcówce psiukającej - zostało ok. 15% KOLORÓWKA: Róż/puder w kulkach Vollare, kolor mocny róż, zostało 12 sztuk, zdjęcie TUTAJ - uwaga! zdjęcie przedstawia pełne opakowanie, a nie oferowaną przeze mnie liczbę kulek Podkład Cashmere Effect, Eveline, kolor Pastelowy - zostało 95% Kredka do oczu (Soft Kohl Kajal Eye Pencil), Rimmel, kolor 064 Stormy Gray - nowa, tylko maźnięta na dłoni dla sprawdzenia koloru Kredka do oczu (Eyeliner Waterproof), Pierre Rene, kolor czarny (nr 1) - nowa, tylko maźnięta na dłoni dla sprawdzenia koloru Kredka do oczu (Waterproof Eyeliner), Mon Ami, kolor biały - kupiona ze 4 m-ce temu, użyta 1 raz Cień Golden Rose, pojedynczy, średni fiolet - maźnięty kilka razy, brak daty ważności Vipera nr 504, potrójne (łososiowy, jasny róż, mocny czerwonawy róz) - zużycie ok. 2%, ważny do 07.2007 Inglot Matrix nr 328 (khaki) - użyty kilka razy, brak naklejki z tyłu Inglot nr 429 (czerwony) - jest 99% (tylko maźnięty dla wypróbowania koloru), ważny do 03.2007 Inglot Matrix nr 409 (żółty) - pokruszony, użyty może ze 2-3 razy, ważny do 04.2007 Pomadka Avon, Beige Shimmer, z serii wygładzającej usta - użyta 1 raz PAZNOKCIE: naklejki na paznokcie - zdjęcie w tym poście. Dla moich naturalnych paznokci są za długie .SZUKAM -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2429011 Zapraszam! Ważne info - preferuję przesyłki polecone, NIE zwykłe ekonomiczne! (na życzenie wysyłam polecony priorytet, oczywiście zawsze oczekuję takiej samej formy przesyłki, jaką nadaję ja Wymienione: Toasted Twister - mleczko do opalania w solarium firmy Emerald Bay. 265 ml. Zużycie wynosi ok. 15 %. - NIEAKTUALNE - leci do marta.. Lasting Performance Max Factor - 101 Ivory Beige (35 ml), zużycie z 5% albo i mniej, niestety dla mnie za jasny. Kupiony na allegro, nie mam zastrzeżeń co do jakości. - NIEAKTUALNE - leci do agniese79 Sypki cień APC nr 14 (intensywna czerwień) - jak nówka, był jedynie sprawdzany na dłoni ze 2 razy, tak więc ubytku w ogóle nie ma. NIEAKTUALNE - leci do ptiszonka Sypki cień APC nr 6 (złoty brąz) - jest 95% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 Sypki cień APC nr 8 (turkus opalizujący błękitem i zielenią) - jest 90% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 Błyszczyk Avon Extreme gloss Glazewear, kolor Sand shine - zostało ok. 80% - NIEAKTUALNE - leci do irlandia87 REVLON Illuminance - kolor Budding Romance - paletka 10 kremowych cieni. Paletka miała sprawdzane kolorki - zużycie wynosi 1%, a nawet mniej ![]() Poszczególne kolory na palecie (moim zdaniem ):górny rząd - jasny róż, szaro-srebrny, pistacjowy, fiolet, mocna śliwka dolny rząd - wanilia, granat, ciemny róż, złoto-pomarańczowy, różowo-morelowy - NIEAKTUALNE - leci do Luna83 Emulsja Aquaftem superaktywna (A-17), Faberlic - zostało ok. 60% - NIEAKTUALNE - leci do Anitka11 Odżywka Ziaja Plantica V, Włos w płynie, odżywka do włosow farbowanych z olejem rycynowym - zostało ok. 90% - NIEAKTUALNE - leci do noseknosek Paleta pudrów z serii Skinlights, Revlon; kolor Natural Light (średni), kupiona rok temu, odłamane wieczko (ale jest) - zużycie na zdjęciu - NIEAKTUALNE - leci do sportsmenka86 Podkład w sztyfcie, Yves Rocher, kolor Eclat de Peche (brzoskwinia), seria Couleurs Nature, kupiony na allegro jakieś pół roku temu, może więcej, nie ma daty ważności, jedynie jakieś cyferki (mogę podać ), nie mój kolor, przy większej wymianie mogę dodać jako gratis - jest 99% - NIEAKTUALNE - leci do sportsmenka86Shimmer powder, Ruby Rose, kolor złoty (opis produktu można zobaczyć na allegro -> http://www.allegro.pl/item115224250_...gor_wawa_.html) ; ważny do 12.2009 - zostało ok. 98 % - NIEAKTUALNE - leci do dosia30 Chłodzący spray do stóp "Rajska plaża", Avon - zostało 75% - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Scrub do stóp z morską solą "Rajska plaża", Avon - użyty ze 3 razy, zostało 75-80% - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Róż/puder w kulkach Vollare, kolor pomarańczowy, zostało 5 sztuk, zdjęcie TUTAJ - uwaga! zdjęcie przedstawia pełne opakowanie, a nie oferowaną przeze mnie liczbę kulek - NIEAKTUALNE - leci do Hosenka* Róż w pudrze, Manhattan, 114 Sun Brown - użyty 1 raz, bez pędzelka w zestawie - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Sypki cień APC nr 19 (beż) - jest ok. 80% - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Inglot Soft Pearl, potrójny (niebieski, pistacja, róż) - zużycie ok. 5%, ważny do 09.2006 - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Ochronny błyszczyk do ust, Fruit Kiss, Oceanic AA, perłowy beż - użyty 2-3 razy - NIEAKTUALNE - leci do agusia_85 Odżywka Sleek Look, Matrix - odlewka ok. 110 ml - NIEAKTUALNE - leci do cilestka Pomadka Avon, Rose Quartz - użyta 1 raz - NIEAKTUALNE - leci do cilestka Balsam do ciała: ujędrnianie, rozświetlanie, Ziaja, seria 100% pielęgnacji - zostało ok. 55% - NIEAKTUALNE - leci do Marlenusia Przyspieszacz opalania, Dax Cosmetics; ważny do 12.2007 - zostało ok. 75% - NIEAKTUALNE - leci do ~Carmen~ Sypki cień APC nr 20 (czarny) - jest 95% - NIEAKTUALNE - leci do ~Carmen~ Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-12-10 o 19:34 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Emerald Bay, Max Factor, REVLON
hej
mnie tez sie podoba twoje mleczko do opalania w solarium znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126908 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłbym chętna na Max Factora (tylko czy to jest podkład czy puder
)Mam to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 Ponadto mam jakies 20 ml Onella JdP |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Baaaardzo
APC nr 14 zajrzyj do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127807 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
abar18 i weronika18 -> mleczko już jest zarezerwowane dla marta..
Cytat:
tu masz link do KWC -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2101 Tak więc agniese79 byłabym zainteresowana On Ella JdP. Tylko powiedz mi, ile ml byś mi dała za Max Factora .ptiszonek u Ciebie byłabym zainterseowna: Eris: Lirene dermoprogram, liposomowy krem przeciwzmarszczkowy LUB Estee Lauder, serum Perfectionist CP+ 1,5ml, saszetka, mam 2szt. Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-07-13 o 13:23 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyboru, pasuje mi bardziej druga opcja, czyli estee |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, w takim razie zostaniemy przy opcji apc-estee+dodatkiSuper |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
LP i krem do solarki. proponuję w zamian koretor, co ty na to?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Ally83]abar18 i weronika18 -> mleczko już jest zarezerwowane dla marta..
To podkład tu masz link do KWC -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2101 Tak więc agniese79 byłabym zainteresowana On Ella JdP. Tylko powiedz mi, ile ml byś mi dała za Max Factora .To ja bym była bardzo chętna jeśli to jasny kolorek to jak najbardziej Nie wiem ile bys chciała tych perfum, myslę że koło 10 ml mogłabym Ci odlac (nie wiem w co na razie ) A moze znalazłabyś dla mnie coś jeszcze to mogłabym nawet całe 20 ml oddać.
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A może sprawdź kolor w drogerii itp., czy Ci będzie pasował Jak na razie nie posiadam innych rzeczy na wymiankę A co do pojemniczków, to mam kilka pustych fiolek (nie wiem, ile one mają 5 ml?? sprawdzę), to gdyby doszło do wymiany, bym Ci je przysłała razem z podkładem, byś je napełniła i odesłała .Cytat:
|
||
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Ally83]Więc tak - kolor, który sprzedaję (101 Ivory Beige) jest jasny, taki różowo-beżowy. Jaśniejszy jest tylko nr 100Fair, ale ten to już dla totalnych bledziochów
. A może sprawdź kolor w drogerii itp., czy Ci będzie pasował Jak na razie nie posiadam innych rzeczy na wymiankę A co do pojemniczków, to mam kilka pustych fiolek (nie wiem, ile one mają 5 ml?? sprawdzę), to gdyby doszło do wymiany, bym Ci je przysłała razem z podkładem, byś je napełniła i odesłała .Ok to sprawdzę ten kolorek i dam Ci znać. Ale to chyba w przyszłym tygodniu jeśli Ci to nie przeszkadza, bo mam teraz urwanie głowy |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie wstępnie zarezerwuję dla Ciebie ten podkład.Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Ally, a co byś powiedziała, gdybym w zamian za paletkę cieni w kremie Revlona zaproponowała Tobie cien sypki APC nr 11złoto, zużycie mninimalnie) oraz róż w kulkach APC (to mniejsze opakowanie) ? Zużycie różu - do 10%, jest super tylko dla mnie zupełnie za jasny.
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
Toasted Twister - mleczko do opalania w solarium firmy Emerald Bay. 265 ml. Zużycie wynosi ok. 15 %. - zarezerwowany dla marta..
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
hej, więc interesuje mnie sypki brązowy APC i błyszczyk Avon, jaki daje kolor na ustach ?
![]() ale odrazu mówię,że nie wiem czy to oryginał, wydaje mi się,że nie ,ale na oku ładnie ,delikatnie się prezentują - napewno nie zrobisz nimi prowokującego makijażu ;D *ja używałam ich również jako różu.. i też dobrze się sprawdzały
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoje cienie nadal mi się podobają, bo szukam właśnie takich raczej delikatnych odcieni róży... Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-07-19 o 13:56 |
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem tylko tyle, że dobrze współgra np. z miedzianym cieniem na oczach Więc może ma coś z miedzi
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za szczerą odpowiedź,
a moze masz jeszcze coś z kolorówki Avon-u np. jakieś szminki lub lakier do paznokci? ![]() * aha mam książkę "Na posłaniu z trawy" Lian Hearn, ale nie całą lecz część, bo kiedyś dodawali do Filipinki to takie japońskie klimaty, fajna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

)
.
):

)
) A moze znalazłabyś dla mnie coś jeszcze to mogłabym nawet całe 20 ml oddać.
Jak na razie nie posiadam innych rzeczy na wymiankę