| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-09-08, 14:49 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Podklad CLINIQUE, blyszczyk GUERLAIN, SENSI Armani EDP, woda ter.LRP, BOURJOIS, APC..

czy za:-SENSI ARMANI EDP ok.30-35 ml z pierwotnej 50 ml interesowało by Cię Kenzo-Leu par Kenzo ?? 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-08 o 17:01 | 
|     |   | 
|  2006-09-08, 15:11 | #4 | 
| Gość | 

Dot.: Podklad CLINIQUE, blyszczyk GUERLAIN, SENSI Armani EDP, woda ter.LRP, BOURJOIS, APC..

witaj Dorotko! Tak sobie przegladnelam co masz jeszcze raz i chyba jednak juz nic nie znajde nie chce brac czegos co bedzie mi niepotrzebne. Skusilabym sie jeszcze na jakis dobry krem lub ciekawy zapach. Pozdrawiam   | 
|   |   | 
|  2006-09-08, 19:32 | #7 | 
| Zadomowienie | 

-profesjonalne mleczko/krem prostujace do wlosow L.A. LOOKS SCHWARTZKOPF&DEP tuba 170 gr. http://www.lalooks.com/ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-09-08, 19:43 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic nie znalazlam...

| 
|     |   | 
|  2006-09-08, 20:54 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: takie tam wsiomiasto 
				Przekupka: 130 pkt  / 100% pozyt. | 

Nieśmiało zaproponuję...mam nową wodę Ming shu Yves Rochera...może za Sensi by Cię interesowała?

__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
|  2006-09-08, 22:28 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

hej Dorotko  znajdzies cos za kulki APC   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-09-09, 00:31 | #12 | 
| Przyczajenie | 

-kulki rozswietlajace nr.0 APC ok.30 kulek w oryginalnym opakowaniu z gabeczka z roza. https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=11787 znajdziesz coś?? 
				__________________ Pozdrawiam_Morenka Moje kosmetyki aktualne   https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...94#post2892694                               | 
|     |   | 
|  2006-09-09, 09:11 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Jak milo Cie powitac  Wypatrzylam Nebline, kiedys mi przeslalas probke i calkiem ciekawy zapaszek to jest.. poniewaz nie wiem jaka jest jej pojemnosc(nie pokazuja mi sie zalaczniki z fotkami) nie wiem czy moglabym chciec nebline w zamian?... | 
|     |   | 
|  2006-09-09, 09:42 | #14 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Calkiem zapomnialam edytowac post by dopisac pojemnosci   Neblina ma wyjsciowo 50ml-zostalo dobre 3/4 flakonu,moge wyslac fotke na maila  Mysle,ze mozemy sie dogadac   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2006-09-09, 13:13 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz cos u mnie za wode LRP? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141280 | 
|     |   | 
|  2006-09-09, 14:53 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

A jeszcze tak dumam  bo moze cos innego by Ci sie przydalo za kuleczki APC a mialabym poza watkiem?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-09-09, 16:50 | #19 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  poniewaz pozbylam sie wszelkiej masci brazerow i zostaly mi tylko kulki TBS,ktore wymianilabym za cos extra   
				__________________ | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-09-10, 15:06 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

ok. Asiu   | 
|     |   | 
|  2006-09-10, 18:52 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2006-09-12, 16:12 | #28 | 
| Wtajemniczenie | 

Kulki APC i profesjonalne mleczko/krem prostujace do wlosow L.A. LOOKS SCHWARTZKOPF&DEP tuba 170 gr., ale Tobie to się chyba nie bardzo opłaca, może wybrałabyś coś jeszcze?    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Dot.: Podklad CLINIQUE, blyszczyk GUERLAIN, SENSI Armani EDP, woda ter.LRP, BOURJOIS,

Dot.: Podklad CLINIQUE, blyszczyk GUERLAIN, SENSI Armani EDP, woda ter.LRP, BOURJOIS,