| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-10-01, 21:21 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | Sałatka z kurczaka

*Kurczak (zimny, ugotowany może być z rosołku   odrywamy samo mięsko kości wyrzucamy) *Warzywka (w stylu rzodkiewki sałaty pomidora ogóra grzybki co tylko dusza zapragrnie - wszystko siekamy) * szklanka majonezu (na dużą miskę, bo to ma wyglądać jak sałatka i kurczak a nie jak majonez  a ta szklanka to tylko tak do proporcji do pozostałych składników "sosu") * dwie łyżki śmietany * dwie łyżki soku z cytryny * troche soli, pieprzu itd Mieszamy wszystke składniki i zjadamy. Bardzo prosty przepis ale za to jaki dobry   | 
|     |   | 
|  2006-10-03, 12:11 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: opolszczyzna 
				 | 

Dot.: Sałatka z kurczaka

Ja uwielbiam ten rodzaj salatki ktory opisalas. Potwierdzam, jest pyszny !!! Mozna zamiast majonezu i smietany uzyc samej oliwy z oliwek  . Ja tez dodaje czesto fete   
				__________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7  -8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15 | 
|     |   | 
|  2006-10-03, 18:26 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: k/wawy 
				 | 

Albo można do tego ugotowanego kurczaka dodać ryż, kiełki, majonaz, czosnek i wymieszać!!! Pycha

__________________ A/78/83 173cm/62kg 20.11 mentor 350cc hp J&J 07r i J 09r | 
|     |   | 
|  2006-10-03, 21:44 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Mniam, takie sałatki z gotowanym kurczakiem uwielbiam i polecam. Do wody, w której gotuję kurczaka dodaję koniecznie sok z cytryny, podpatrzyłam u Pascala.   | 
|     |   | 
|  2006-10-04, 17:23 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

ja zawsze robie taką sałatkę z kurczakiem: sałata lodowa, pomidor, ogórek ,kukurydza oliwki i podsmazone kawaki kurczaka do tego sos z jogurtu naturalnego przyprawy dużo czosnku pycha  albo druga sałatka ugotowany kurczak kukurydza, seler ze słoiczka, fasola czerwona ryż oczywiscie majonez i przyprawy | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.