|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
easy coat River Island
witam!
Noszę się z zamiarem kupna pewnego płaszcza.Mierzyłam go właśnie wczoraj i bardzo przypadl mi do gustu.Znalazlam w necie jego fotki, mam tez kilka zrobionych ukradkiem w przymierzalni Na moj problem skadaja sie ciuchy, ktore moglabym pozniej nosic dop tego cudenka.Jakie szaliki pasuja?(z gola szyja nie bede przeciez paradować!)zastanawiam sie takze CZy zwykle jeansy pasuja? Mam raczej sportowy styl z naciskiem na lata60 riverisland.JPG 06-10-06_1819.jpg 2.JPG 06-10-06_1824.jpg 3.JPG 4.JPG |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: easy coat River Island
oo slicznie dziekuje za odpowiedz!!
A jak myslisz jeansy pasuja? Kupilam sobie dzis taka torebeczke(jasnorozowy kwatek i pasek) ...i planuje ja nosic... do tego mam pudrowa rozowa apaszke, pasi ?przepraszam za jakosc zdjec..ale mam tylko komorke pod reka ![]() kolory torebki to bladorozowy, niebieskie nitki i grafitowe Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-02-01 o 12:29 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
jezeli lubisz lata 60, to smialo mozesz zestawic z plaszczykiem czarne dodatki, będze ładnie kontrastowało z tym ecru. Ewentualnie ciemny brąz w postaci zamszowych rękawiczek i miękkiego pashmina(chyba tak sie te duze szaliki nazywaja)
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ładne te biale balerineczki
a i mysle ze do jeansow spokojnie moze byc no, to są takie spodnie do wszystkiego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
dzinsy pasuja, ale przydalby sie jeszcze jakis akcent w podobnym odcieniu. Nieśmiało proponuję granatowy berecik założony na bok, ja bardzo lubię tak chodzić(tylko że beret czarny+czerwone usta) ale wiem że niektórzy mają awersję-a ja z kolei bym w życiu czapki włoczkowej nie założyła...
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Venus
bardzo odwazne polaczenie!!jak dorwe gdzies jakis berecik to nawet z ciekawosci przymierze czy mi do twarzy czy niet. Co do ust to jakos niespecjalnie wygladam w czerwieni(moze to kwestia przyzwyczajenia, a mzoe i dodtakowo tego, ze mam dosc pełne usta.Za mocno pomalowane staja sie jak dla mnie ciut za wyzywajace )Na zime kupilam sobie bedac w Rzymie taki jakby daszek kremowy..jakbede nakladac jeansy to bedzie on pasił czy eetam? Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-01-23 o 18:24 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
up up!
dziewczyny ze smakiem i wyobraznia pomozcie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
pomozcie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Plaszczyk jest swietny
Jeansy, tez sa super i czapka rowniez mi sie podoba
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
420zl w Galerii Centrum
![]() najgorsze jest to, ze studenci maja 10% rabatu, tyle, ze nie na River island !!! btw. obserwuje watek w ktorym wklejasz ubranka z lumpkow! 1 klasa |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, to niezla cena
w sumie warto sie raz wykosztowac na pozadny plaszyk, ale pozniej bedzie szkoda wyrzucic dzieki za kompliment o ciuszkach z lumpka
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
praline jesteś z Lublina? Fajny płaszczyk. Mi tak po głowie chodzi zestaw: czarne rurki, kozaczki przed kostkę, czarny golfik
Ale to taka moja nowa mania
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
świetny płaszczyk...ale zastanów się, bo z jaznymi kolorami na zimę to jest tak, że się szybko przestają robić jasne ;/ a cena...jak na ten sklep, nawet przystępna.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
vanilla
jes jestem z Lbn. Tylko mi nie podkup plaszcza! a na bank ide w przyszlym tygodniu po to cudo.hihih paulinka mam juz na zime kremowa kurtke z bialym futerkiem i znam ten bol Jednak nie przeraza mnie ta wizja...bardziej wizja braku czasu na pojscie do sklepu i dokonania transakcji
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie podkupię Wiesz po czym poznałam, że jesteś z Lublina? Po przymierzalni
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny plaszczyk, jak dla mnie najfajniej by z czarnymi dodatkami wygladal. A co do brudzenia, to ja sie troszke uwaza to nie stanowi to jakiejs tragedii. Ja mam bialy plaszcz na zime i sprawuje sie jak dotad swietnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Cudowny płaszczyk, bardzo mi sie podoba. Jeansy jak najardziej pasują do niego, pozdrawiam
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() wlasnie go sobie kupilam i jestem mega zadowolona |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

?
)