|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Pomocy, wlosy jak guma!
Juz nie wiel co robic, niedawno farbowalam wlosy i teraz od czasu gdy to robilam, jak po umyciu jezme jakis, dowolny cienki kosmyk wlosow, to moge go rozciagnac jak gume
![]() Co ribic, jak je ratowac???? Dodam; iz od pewnego czasu mi wypadaja, ale dermatolog twierdzi, iz to od hormonow i na to sie lecze Dodam, iz jak wyschna, to sa blyszczace, wygladaja na zdrowe, zadnych rozdwojonych koncowek, nie suche... i juz sie nie rozciagaja Prosze poradzcie jak mam im pomoc, by nie stracic wszystkich
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy, wlosy jak guma!
ja nie wiem jak Ci pomóc, ale kiedyś jedna fryzjerka zrobiła koleżance rozjaśniaczem nie tylko na odrostach ale też na tych wlosach wcześniej rozjaśnianych i taż jej się tak ciągnęły włosy, na szczęscie wszystko dobrze się skończyło, chociaż nie wiem do końca jak je pielęgnowała, ale była również strasznie przerażona bo podobno tak można stracić włosy...
mam nadzieję że Twoja kłaczki wyjdą z tego... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ojejku
![]() teraz sie dopiero zestresowalam ![]() boze, co ja mam uzyc? jak im pomoc?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozesz wspomóc włoski odzywkami,profesjonalnymi najlepiej,(np.rigenol).Wy daje mi sie ze twoje włosy są osłabione działeniem farby,ale napewno wszystkie nie wylącą.Nie jest chyba az tak tragicznie jak piszesz,skoro po wyschnięciu wyglądaja normalnie i juz sie nie rozciągaja. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie straszcie mnie
Moje włosy też są bardzo elastyczne, a ja głupia myślałam, że to dobrze...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
jeju a znajde rigenol we wloszech albo niemczech????
bo nigdy nie widzialam ![]() jaka to firma??? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie koniecznie musisz kupowac rigenol,poszperaj w KWC i wybierz cos najodpowiedniejszego:ehem : A kosmetyki takie jak rigenol(info o nim tez na KWC) są dostępne w sklepach fryzjerskich
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
iziaczek, a o jakim profilu powinny to byc kosmetyki???
tzn np jaki sklad, lub jakie sa dobre z tych regenerujacych? bo to sa regenerujace, tak? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
aaa widze, ze rigenol jest wloski uff to mi ulzylo, bo juz sie balam ze znow beda na mnie jak na ufo na wakacjach patrzec
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wnioskując z opisu twoich włosów mysle ze najlepsze będą regenerujące,aczkolwiek jezeli włosy są po wysuszeniu normalne to takie kosmetyki moga je niepotrzebnie obciązyc. A własciwie co chciałabys osiągnac poprzez stosowanie tych kosmetyków?? Bo nie zabardzo Cie rozumiem włosy rozciagają sie tylko gdy są mokre(wiec nie dotykaj ich wtedy) a po wysuszeniu są normalne wiec w czym problem?? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
po prostu bym chciala by byly jak dawniej
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
dzieki iziaczku, ale co z tymi do tej pory?
myslisz ze nie da sie im przywrocic poprzedniego stanu? mam bowiem dlugie od lat odchodowane klaczki
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy mogą powrocic do poprzedniego stanu,ale napewno mozna poprawic ich kondycje .Wpisz w wyszukiwarke guma i wyswietlą sie głównie wątki o stylizacji ale jest tez pare wątków o "gumiastych" włosach(głównie po trwałej) moze tam znajdziesz cos interesującego |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
hmm ... o ile sie nie myle to nasz sor od geografii czy od fizyki mniejsza z tym ... mówił coś, ze włos jak jest mokry mozna "rozciągnąć" a juz suchego skolei nie .... hmm ... ciekawe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

Moje włosy też są bardzo elastyczne, a ja głupia myślałam, że to dobrze...