|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam bluzki typu long !!!
Nie wiem czy we właściwym miejscu zamieściłam ten wątek... Jest od odieżowo- kosmetyczny
![]() Otóż poszukuje fajnej bluzki typu long. Nie wiem jakiej konkretnie, ale jeśli coś mi się spodoba to będzę wiedziała ![]() W zamian oferuje: balsam brązujący Dove Summer Glow (do jasnej karnacji) głęboko oczyszczający żel myjący z mikrogranulkami z Avonu tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem, z Serii Planet Spa Wszystkie kosmetyki są nieużywane!!! Jeśli jakiś long będzie wyjątkowo fajny wtedy oddam za niego wszystkie te kosmetyki! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam bluzki typu long !!!
Ja mam taki golf... ale kosmetyki to tylko włosów bym chciała
![]() jakbys byla zainteresowana to daj znac w moim wątku ktory mam w opisie ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hm.. a co masz?
poszukuje też blond farby do włosów z jakiejś lepszej firmy i odżywki do blond wlosów, albo ogólnie odżywki :P hm a podoba Ci sie ten sweterek?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Takich rzeczy ogólnie nie posiadam na wymianke. Hmmm, szczerze mówiąc wolałabym żeby to nie był golf. Poszukuje longa z myślą o imprezie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mam mnostwo takich bluzecek
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ale na wymiane interesuja mnie tylko ciuszki
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmmm... A coś szczególnego? Możem mam w szafie coś co cię zainteresuje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.