|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Adomajkowy powrót. Zapraszam serdecznie!
Witam ponownie wizazanki. Mam do wymianki kilka rzeczy, które myślałam, że będą dla mnie dobrze, a jednak musze je odstawić
![]() Zasady takie jak zawsze: * osoby poniżej 12 przekupek, bądź z negatywnym komentarzem, bądź ostrzeżeniem wysyłają rzeczy jako pierwsze * kosmetyki wysyłamy w kopercie bąbelkowej bądź owinięte w bąbelki lub inne zabezpieczenia * jeśli jest to możliwe to preferuje wyyłke InPostem (zawsze polecony list) Poczte także uwzględnie, ale po tych przygodach, które były ostatnio na Wizażu to na wyraźnią prośbe drugiej strony * rezerwacje nie trzymam dłużej niż dwa-trzy dni * zawsze staram się mówić o faktycznym stanie kosmetyków i o to samo prszę drugą strone WYMIANA: 1. Puder brązujący Pierre Rene. Idealny dla alergików. Używany trochę przeze mnie, ale zostało go 90%. Nie jest żaden pomarańczowy, fajnie brązuje. Starły się jedynie napisy na opakowaniu, ale puderek jest świeży. Kupiony przeze mnie w czerwcu 2. Puder matujący AntiShine, przeznaczony dla cery normalnej bądż tłustej. Odcień 003. Spokojnie 90% zostało 3. Odlewka Dermacolu, narazie odleweczka jakaś, ponieważ kolor powoli robi się dla mnie za jasny, ale nei chce pozbywać się tego cuda, póki nie znajde innego odcienia. Posiadam kolor 211. Jak każdy wie, Dermacol to idealne krycie dla każdej buzi 4. Podkład Kolastyna Vitamin, odcień naturalny. Pozostało jakieś 80-90%. Trudno ocenić bowiem użyłam go z 2-3 razy. Fajnei dopasowuje się do buzi i nei powoduje efektu maski 5.Wygładzający krem-żel Garniera. Pozostało 90% z 50 ml 6. Peeling Garniera. Pozostało 90% z 50 ml 7.Próbka kremu Iwostin z filtrem 50 8. Próbka kremu Iwostin z filtrem 30 9. Próbka Dermedic z filtrem 60 10. Galaretka pod prysznic o zapachu Mango i Papaji. Cała 11. Got2B, modelująca guma do włosów. Pozostało 90% 12. Cień Bell w musie w kolorze srebnym. Pozostało jakieś 80% 13. Cień Sephora w kolorze ładnego różu. Użyty z 2 razy 14. Korektor Avonu w szmince w odcieniu naturalnym. Zużycie z 5-10% 15. Zielona glinka Bielendy zweżająca pory. Pozostało z 30%
Edytowane przez adomajka Czas edycji: 2008-10-10 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Adomajkowy powrót. Zapraszam serdecznie!
nikt nic nie chce?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
3. Odlewka Dermacolu, narazie odleweczka jakaś, ponieważ kolor powoli robi się dla mnie za jasny, ale nei chce pozbywać się tego cuda, póki nie znajde innego odcienia. Posiadam kolor 211. Jak każdy wie, Dermacol to idealne krycie dla każdej buzi 15. Zielona glinka Bielendy zweżająca pory. Pozostało z 30%
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Pytałaś kiedyś u mnie o futrzaki... Gdybyś miała dostęp do drogerii natura i rozświetlacza essence All Over Highlighter to chętnie bym ci je oddała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj.
Niestety nic nie znalazłam za Dermacol. pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.