|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukam Inglot!
Witam,
przez fakt, ze mieszkam za granica nie mam tutaj dostepu do firmy Inglot. Moze któras z was ma cos na zbyciu? Faforyzuje cienie do powiek, ale wszystko inne tak samo kocham. Pozdrawiam, Ala |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Inglot!
ja mam nowy cień pojedyńczy Inglot - jaśniutki fiołek
oraz nowy nie używany lakier do paznkci taki mleczny jasniutki beżyk
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-04 o 14:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam paletke zielonych cieni inglot ,wlasciwie nie uzywane, mazniete na probe ,od jasnego do ciemnego.
jakby co mozge wrzucic foto. |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
ja mam jasną zieleń, ważna tylko do lipca i oddam za drobiazg- zerknij do mnie, poza tym inne rzeczy...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za wasze odpowiedzi.
Moge wam produkty oferowac, które np. sa dostepne tylko w Niemczech (Essence, colors 4 you, u.m.a., itd) albo produkty, które sa w Niemczech tansze niz w Polsce (np. Yves Rocher jest w Polsce ZNACZNIE drozsze). Moge zalatwic wszystko co chcecie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mam cien inglota brązowo złoty, prełowy, z serii inglot professionel, uzyty tylko na wierzchu, może 5%, mam też resztkę błyszczyka w tubce-ok 10%, z drobinkami, z serii yogurt(pomarańczowy)
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.