|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Co Sie Dzieje
Prosze o pomoc!!
Jestem na diecie od 3 tyg. Jem normalne sniadania, staram sie jesc co 3 godz male porcje. Bardo duzo chodze z psem, cwicze 3 razy w tyg, jezdze na rowerze stacjonarnym i co??? Nie schudlam ani grama, a nawet wydaje mi sie , ze przytylam. Ale dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co Sie Dzieje
zapewne jesz za malo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Milka
![]() Nie jem malo. Sniadanie, to bulka z seram zoltym, szynka, o 12- kawa, jablko. O 15- tej, np. ryz z wazywami i kurczakiem, o 18- tej kanapka. Dodatki to owoce, czasami kawalek czekolady , lub budyn. Ale przy takiej aktywnosci, kiedys bym chudla momentalnie, a teraz ![]() Boje sie zwiekszyc ilosc kalorii, bo zamienie sie chyba w balon... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli spożywasz odpowiednią ilość kalorii,ale Twoja dieta jest za bardzo bogata w białko to poprostu tłuszczyk się spalił i mięśnie się pobudowały. Ale coś mi się zdaje,że jest tak jak pisze Milka w tym przypadku ![]() Napisz jak wygląda ta Twoja dieta bardziej szczegółowo ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam artykuły: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75323 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
![]() Dzieki za rady. Jem co 3 godziny, tak jak pisalam zupelnie, normalne odzywianie, bez jakichkolwiek odchylek, typu pozeranie ogromnych ilosci slodyczy itp. Moze jakies zmiany hormonalne?, bo wiem , ze moga byc przyczyna problemow z waga... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a może po prostu należysz do tych osób, które chudną dość wolno. Trzy tygodnie to jakby nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Eleo
![]() Kiedys chudlam momentalnie, a teraz same problemy. ![]() Ponoc z wiekiem chudnie sie bardzo wolno....a, latka leca.. Zobacze co bedzie sie dzialo dalej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Nie wiem ile masz latek, ale faktem jest, że z wiekiem coraz wolniejsza przemiana materii i trudniej schudnąć. Może potrzeba więcej cierpliwośc. Jak się nie głodzisz, jesz regularnie, ćwiczysz to na pewno powinno przynieść to jakieś rezultaty ![]() Co masz na myśli pisząc zmiany hormonalne ![]() ![]() A moze nie kieruj się wagą. Pomierz się. Może waga ta sama, a tu i ówdzie w cm straciłaś. Ja bardziej bym się cieszyła właśnie z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No wiec musze sie pochwalic
![]() Ruszylam w koncu z waga, ale bardzo, bardzo powoli.... Dzieki za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.