| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-12-16, 22:14 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Katowice 
				 | czym to zmyć?

Dziecko porysowało mojej mamie sofę DłUGOPISEM. Sofa jest ze skóry ekologicznej w kolorze ecru. Niczym nie można tego zmyć, może macie jakieś sprawdzone sposoby, bo wygląda to okropnie. W dodatku wnuczka (2,5 roczku) miała taką wenę , że porysowała ją na całym siedzisku. No i coś trzeba z tym zrobić, tymbardziej, że mebel ma 2 lata. poratujcie | 
|     |   | 
|  2006-12-17, 17:36 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: czym to zmyć?

probowalas denaturatem? tylko trzeba uwazac, zeby nie rozmazac tego po calej sofie... nasacz sciereczke i delikatnie sprobuj usunac ten malunek, jesli rozmarzesz to bedziesz miala wiecej do zmazania, wiec uwazaj. najlepiej sprobuj na jakims malym kawaleczku gdzies z boczku.

__________________ Wypróbowane przepisy z "Gotuj i chudnij" i moje mniej lub bardziej dietetyczne  http://madzgotuje.blog.pl/ | 
|     |   | 
|  2006-12-18, 10:36 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: czym to zmyć?

Czuje ze ciezko bedzie sie tego pozbyc,ja bym zaryzykowala 'VANISHEM",nasacz wacik do czyszczenia uszu nierozcienczonym i potrzyj delikatnie po porysowanych liniach.Mozesz najpierw w miejscu niewidocznym zrobic probe czy nie odbarwi materialu.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.