|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nina Ricci - którą polecacie?
Witajcie dziewczyny!tak czy chcwili wolnego czasu natknęłam się na recenzje dwóch zapachów Niny Ricci jedne z nich to Les Belles Delice D'epices a drugi to L'air du temps
Pozdrówki! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: doradzicie?nina ricci..ale, który?
Moniko, nie za bardzo zrozumiałam, w czym mamy Ci pomóc.
Jeżeli szukasz opinii i recenzji, polecam zajrzeć na KWC ![]() KWC - zapachy Niny Ricci
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
chyba faktycznie napisałam zbyt lakonicznie
..chodzi mi o porównanie tych dwóch zapachów do innych, moze komus nasunie sie jakies podobieństwo, a to jakos pomogło by mi podjąc decyzję. Czyli głownie chodzi mi o skojarzenia zapachowe...niestety oba zapachy sa juz niedostępne w perfumeriach, wiec innej mozliwośc nie mam...Jeśli chodzi o moje ulubione dotychczas zapachy to należą do nich Roma L.B., Kenzo Jungle, Allure Sensuelle Chanel, Burberry London(Stare), Dune,jesli to cokolwiek wam podpowie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam żółtka
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie riozumiem o jakie wskazówki chodzi ?
Te dwa zapchy się znacznie różnia, ale jakie lubisz np. lub jakich szukasz? Z twojego postu nic nie wynika. sorry , nie doczytałam drugiepo postu. L`air du temps to dosyć powazny zapach , bardziej wizytowy, klasyczny. chyba Les belles bardziej Ci przypadnie do gustu.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-04-29 o 21:38 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

..chodzi mi o porównanie tych dwóch zapachów do innych, moze komus nasunie sie jakies podobieństwo, a to jakos pomogło by mi podjąc decyzję. Czyli głownie chodzi mi o skojarzenia zapachowe...niestety oba zapachy sa juz niedostępne w perfumeriach, wiec innej mozliwośc nie mam...Jeśli chodzi o moje ulubione dotychczas zapachy to należą do nich Roma L.B., Kenzo Jungle, Allure Sensuelle Chanel, Burberry London(Stare), Dune,jesli to cokolwiek wam podpowie