2007-01-01, 18:59
|
|
Przyczajenie
|
Jaką polecicie makijażystkę i fryzjerkę z okolic Gdańska?
Witajcie Dziewczyny - to mój pierwszy wątek na tym forum. Naprawdę fajne miejsce, cieszę się dopiero od wczoraj jego odkryciem .
Akurat to pytanie nie dotyczy mnie ale mojej przyjaciółki. Ja ślub mam już za sobą-2,5 roku temu nadal jednak wspominam mile całe to niesamowite wydarzenie ale też i z podziwem dla nas samych bo ślub załatwialiśmy na odległość: mieszkamy w Gdańsku a ślub i wesele było aż w Zamościu wcześniejsza gorączka przygotowań, tysiące spraw do załatwienia- dały się więc nam mocno we znaki.Zaczęliśmy działać dużo szybciej.
Dlatego może leży mi na sercu sprawa mojej przyjaciółki, która zaręczyny miała miesiąc temu a prawda jest taka, że jeszcze chwilę temu nawet nie przypuszczałaby, że może już zacząć marzyć o ślubie, a tu ślub już niebawem bo w Niedzielę Wielkanocną- jakoś w kwietniu- ma więc właściwie 3 miesiące na wszystko:- suknię, restaurację, fotografa,nauki przedślubne,makijażystkę, fryzjerkę, urzędowe papieromanię itp.Staram się jej pomóc tymbardziej, że to dla niej nowa sytuacja- i wielowątkowość tematu przygotowania do ślubu,sprawia. że chyba ciesząc się z bezproblemowego załatwienia godziny ślubu w kościele w ten dzień i restauracji nie przemyślała, że na Niedzielę Wielkanocną nie tak łatwo będzie zorganizować makijażystkę, fryzjerkę, kwiaty, itp. jak byłoby to łatwiejsze w każdą inną sobotę roku. Kogo więc poleciłybyście z ręką na sercu, tak by przyjechał do tej niezmotoryzowanej w żaden sposób narzeczonej do domu i zrobił z niej bóstwo nawet w Niedzielę Wielkanocną? Dzięki za ewentualny odzew.K.
Czas edycji: 2007-01-02 o 07:22
|
|
|